Antiikkia, antiikkia

Antiikkia, antiikkia vieraili eilen Kangasalan Pirtill, johon oli jrjestetty taiteen ja antiikin arviointitilaisuus. Paikalla oli hmmstyttv mr ihmisi tauluineen ja antiikkiesineineen. Tunnelma oli iloisen jnnittynyt ja moni lhti arviointitilaisuudesta hymyillen. Pettyneitkin ilmeit toki nki.

Joskus sattuu, ett ohikiitv kohtaaminen on sateisen pivn keskell kuin mansikkapaikka. Wenzel Hagelstam on luonnossa yht hurmaava kuin televisioruudussakin. Suvussamme kulkenut mysteeripatsas osoittautui hnen itins sedn, Callu Wreden ktten tyksi.

Nuorena ruokamyrkytykseen kuollut Wrede vietti 1900-luvun alkupuolella iloista elm Pariisissa. Anjalassa sijaitsee pieni museo, jonne Hagelstam on lahjoittanut Wreden kipsiveistoksia. Sinne tytyy siis suunnata ensi tilassa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *