5 thoughts on “Meteoriitin osumakohta

  1. Meteoriitti putosi maahan, Hiroshiman pommi rjhti ilmassa. Meteoriitin energia siirtyi melko lailla suoraan kallioon, pommin energia taas lvhti ympriinsa liikuttamaan ilmaa -> voimakkaampi ja siis tuhoisampi paineaalto.

  2. Asiaan liittyvi laskelmia Slashdotissa:

    “I tried a quick reverse engineering of the meteor with the calculator. An iron meteor 4.5 meters in diameter moving 20 km/s hitting crystalline rock at 45 degrees will have a yield of 18 kilotons…slightly higher than the atomic bomb detonated over Hiroshima. The average interval of an impact of this size on earth is about once every 5 years. Most go largely unnoticed. The earth is a big place.”

  3. Oli kyll kieltmtt aika paljon vaatimattomampi jlki, mit hollywood efekteihin tottunut minni odotti.

  4. Asiaankuulumaton kommentti: en tied johtuuko yhtkki rss-feedien puolelle mukaan tulleista PayPal-ikoneista vai mist, mutta feed pivittyy koko ajan, olipa siell uutta tai ei. Nytt siis silt kuin tll olisi jatkuvasti 10 uutta merkint, vaikka niin ei olekaan. Ei kiva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *