Blogilistan päivitykset pysähdyksissä

Blogilista ei päivittynyt aamupäivällä tietokantaongelmien vuoksi. Tietokannasta oli korruptoitunut yksi taulu. Palveluntarjoaja Nebula korjasi asian, kuten tavallista, nopeasti vikailmoituksen jälkeen.

2 thoughts on “Blogilistan päivitykset pysähdyksissä

  1. Blogilista ei näe enää että olen lisännyt uutta blogiini. Tämä ongelma tullut tuon aamupäiväisen tietokantaongelmien jälkeen.

    Eli, viimeisin päivitys on eiliseltä klo 22.45, tämän jälkeen olen lisännyt kaksi kuvarunoa ja pyytänyt blogilistaa tarkistamaan päivitykset, jotka on tehnytkin, mutta kuitenkin väittäen että päivityksiä ei ole. Mistähän moinen?

    Hämmästyneenä mutta ystävällisenä,

    Sami Vainikka

  2. Hm. Nyt päivittyi, kun kuvarunon sijasta huijasin päivittely-automaattia rehellisellä tekstillä…tai jospa onkelma ehti korjaantua ja huijasin ihan vain itseäni. No, jokatapauksessa kiitos huolieni kuuntelemisesta. ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *