Blogilista-raportti

Blogilista oli tnn koneelle tullessani alhaalla, mutta Nebulan avustuksella se saatiin nopeasti pystyyn. En osaa viel sanoa, miss vika oli, mutta toivotaan ettei se toistu.

Jos muuten huomaatte blogilistan olevan vhn pidempn alhaalla, laittakaa minulle vaikka tekstiviesti asiasta (ei, en kerro puhelinnumeroani tss, etten huku viesteihin – tiedn kyll ett ainakin muutamalla teist on numeroni). Vastoin yleist ksityst, en pivyst jatkuvasti tietokoneen ress :-)

3 thoughts on “Blogilista-raportti

  1. Okei, ensi kerralla tulee tekstiviesti. Huomasin jossain vaiheessa, ett blogit juuttuvat tarkistusjonoon. Siin vaiheessa, kun pyysin omalleni tarkistusta, jonossa oli n. 500 blogia, viimeisen kerran tarkistaessani yli 3000.

  2. Henri: normaali tarkistusjonon pituus on 100-600 blogia. 3000 on suuremman luokan stau, eli silloin olen joko stmss jotain tai tarkistus on jumittunut.

  3. Itse mietin kanssa ett jospa tnne olisin jonkun kommentin tuosta alhaalla kymisest laittanut, mutta mietin ett jos Sami ei huomaa blogilistan menneen alas, niin kuinka suurella todennkisyydell siit kertova kommentti huomattaisiin myskn.

    Hyv ett taas mennn etipin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *