Blogilista-raportti

Kirjoittaja Sami, 30.5.2006

Blogilista oli tänään koneelle tullessani alhaalla, mutta Nebulan avustuksella se saatiin nopeasti pystyyn. En osaa vielä sanoa, missä vika oli, mutta toivotaan ettei se toistu.

Jos muuten huomaatte blogilistan olevan vähän pidempään alhaalla, laittakaa minulle vaikka tekstiviesti asiasta (ei, en kerro puhelinnumeroani tässä, etten huku viesteihin – tiedän kyllä että ainakin muutamalla teistä on numeroni). Vastoin yleistä käsitystä, en päivystä jatkuvasti tietokoneen ääressä :-)

  Jutussa “Blogilista-raportti” on 3 kommenttia:

  • Henri says:

   Okei, ensi kerralla tulee tekstiviestiä. Huomasin jossain vaiheessa, että blogit juuttuvat tarkistusjonoon. Siinä vaiheessa, kun pyysin omalleni tarkistusta, jonossa oli n. 500 blogia, viimeisen kerran tarkistaessani yli 3000.

  • Sami says:

   Henri: normaali tarkistusjonon pituus on 100-600 blogia. 3000 on suuremman luokan stau, eli silloin olen joko säätämässä jotain tai tarkistus on jumittunut.

  • Kuraattori says:

   Itse mietin kanssa että jospa tänne olisin jonkun kommentin tuosta alhaalla käymisestä laittanut, mutta mietin että jos Sami ei huomaa blogilistan menneen alas, niin kuinka suurella todennäköisyydellä siitä kertova kommentti huomattaisiin myöskään.

   Hyvä että taas mennään etiäpäin.

Kirjoita kommentti


Tämä linkki on ansa roskapostittajille.