Alppiapinat! Seiskantörvelöt!

Seiskan raatokärpässurinalistit pistivät jonkin ikivanhan Putaansuun valokuvan lehteen ja saavat nyt arvoistaan palautetta. Seuraavaksi Aller-boikotti?

Päivitys 15:51: Linkissä mainittu palvelin kaatui vihaisten fanien tulviessa haukkumaan mähnäreitä.

Päivitys 15:59: Gonffin sivulta voi lähettää näppärästi palautetta Seiskalle vaikka heidän oma saittinsa olisi tukossa ;-)

Päivitys 16:17: Seiskan palvelin näyttää sijaitsevan samalla palveluntarjoajalla kuin Pinseri ja Blogilista, joten ajoittaiset häiriöt johtunevat siitä.

Päivitys 16:48: Boikotoikaa Seiskaa.

Päivitys 17:06: Seiskan toimintaa vastustavassa adressissa on jo 12437 allekirjoittajaa. (klo 21:15 jo 40600 allekirjoitusta)

Päivitys 18:34: Käännä Seiska väärinpäin -kampanja.

Päivitys 19:47: Photoshop-artistit ovat heränneet: Hän on Loiri! Han on Solo! Seiska nettiterrorin kohteena!

32 thoughts on “Alppiapinat! Seiskantörvelöt!

 1. En ole yhtään yllättynyt siitä, että roskalehdet kilvoittelevat kuka ehtii ensimmäisenä julkistaa Lordin kasvokuvan. Enkä edes siitä, että ällöttävin lehti koko joukosta ehti sen julkistaa.

  Boikotoisin koko Aller-yhtiötä, jos siellä ylipäätään olisi joku lehti jota joskus lukisin.

  Keskustelupalsta näyttää menneen nurin raivoisan palautteen johdosta. Sääli sinänsä, että he todennäköisesti pitävät tätäkin julkisuutta pelkästään iloisena asiana. Positiivista tässä olisi se, jos Seiskan saitti saataisiin pysyvästi alhaalle. Näemmä keskustelussakin joku jo vihjaisi: “tämä saitti ansaitsisi ddos:in” ;-) Toisen kommentoijan kehoitus kääntää kaikki vastaantulevat Seiskat nurin lehtitelineissä kuulostaa myös erinomaiselta idealta.

  Ärsyttävintä on pakonomainen spoilaus.

 2. Addressi Seiska-lehden boikotoimiseksi osoitteessa:

  http://www.adressit.com/ansku69

  Vetoomuksen on näemmä muutamassa tunnissa allekirjoittanut yli 10000 henkilöä (!)

  Tuokin saitti pätkii kuormituksen alla, joten kannattaa yrittää uudelleen jos ei heti onnistu…

 3. Sinänsä hauskaa, että koko tämä ilmainen nettijulkisuus saa korkeintaan aikaan sen, että 7 tekee vähintään tämän vuoden ennätyksen irtonumeromyynnissä.

  Tosin melkein uskaltaisin sanoa, että tämän viikon numero tulee kolkuttelemaan aviisin historian myydyimpien numeroiden joukossa

  Joka korreloi uusien tilauksien määrään.
  Jos olisin ilkeämpi niin sanoisin näiden “hurjistuneiden” pelaavan nätisti juuri siihen pussiin mihin Aller haluaa.

  Onneksi en ole

 4. Hämeensanomista otettu keskustelupalstalle kirjoittaminen pois käytöstä (ilmeisesti..?) Onko tämä nyt se kuuluisa paniikkinappulasta painaminen? :)

 5. Lisää adressoitavaa. Tämä adressi vaatii, että tuleviin viisupippaloihin valitaan tasokas ja ammattimainen taustajoukko sitä järkkäämään, samoin julistetaan tekotaiteellisuus pannaan, vaaditaan nuorta ammattitaitoa yleisilmeen luontiin sekä viisupaikaksi Lappi.

  24.5 klo 17.47 allekirjoituksia oli 11114 kpl.

  http://www.platinum.ac/eurovision07/

 6. Jasmo, pitää paikkansa. Yhteystiedot katoavat jatkuvasti, vaikka ne ilmestyvät yhä uudelleen takaisin Seiskan keskusteluun. Ehkäpä siellä on jokin bugi. Kaiken varalta otin tiedot talteen aiemmin. Autan nyt Seiskaa laittamalla tähän tärkeimmät, sillähän tokihan kannatamme sananvapautta tässäkin asiassa:

  Vastaava päätoimittaja
  Eeva-Helena Jokitaipale
  betsy@seiska.fi
  09-777 77 300

  Päätoimittaja
  Marko Petäjäjärvi
  mape@seiska.fi
  09-777 77 302

  Toimituspäällikkö
  Jari Peltomäki
  jari@seiska.fi
  09-777 77 320

  Toimituspäällikkö
  Anne Pennanen
  anne@seiska.fi
  09-777 77 305

  AD (art director)
  Sonja Gåsman
  sonja@seiska.fi
  09-777 77 319

  Toimitussihteeri
  Arto Karjalainen
  arto@seiska.fi
  09-777 77 218

  Toimitussihteeri
  Lide Murto
  lide@seiska.fi
  09-777 77 304

  PS. Nimimerkki “huh huh”, poistin linkin Peltomäen kotiosoitteeseen, minusta sen julkaisu ei ollut ihan korrektia.

 7. Mutta eikös tämä Lordi ole nero? Kun kieltää kuvien julkaisun, niin ne ihan varmana julkaistaan. Varma pääsy julkisuuteen…

  Jos käyttäydyt kuin superstara, sinua kohdellaan kuin superstaraa.

  Mikä on totuus?

  Kissin suosio kyllä tipahti kun he paljastivat kasvonsa. Mutta miten käy Lordin?

 8. Käsittääkseni tuo kuva on vuodelta 1999. Tuskin Lordin käy mitenkään. :-) Seiskasta sen sijaan en olisi niin varma. Nyt vaan odotellaan, kehtaavatko lehdykäisen toimittajat alkaa vaatia yhteystietojensa poistamista täältäkin. Se vasta kaksinaismoralismia osoittaisi.

 9. Pingback: :: antti vilpponen net :: » Blog Archive » Thunder in Finnish media

 10. Pingback: 127.0.0.1 » Blog Archive » tämä linkki nyt on minusta ihan

 11. Onko Lordin naamakuva tosiaan se suurin salaisuus? Miehen naama on minusta aivan riittävän “uskottava” tähän rooliin.

  Sen sijaan miehen korkea, lähes kimittävä ääni ja mie-/sie-tyylinen murre eivät oikein istu hirviöimagoon. Vaan kovasti Lordi on ollut halukas antamaan haastatteluja tällä kovin arkisella äänellään.

  Olen taipuvainen katsomaan, että koko kuvakielto oli osa mediajulkisuuden hakua ja show’ta. Se että kuvan julkaisua kielletään eri medioissa moneen otteeseen oli suoraan sen kerjäämistä, että joku julkaisee kuvan.

  Jos tuosta ei olis tehty isoa juttua, tuskin ketään olisi kiinnostanut miehen kuva.

 12. Ei pointti ole kiinnostavuudessa, vaan siinä että kysymyksessä on elämäntyö. Imagoon ei kuulu kasvojen paljastaminen, mikä siinä on niin vaikea ymmärtää. Se edustaa mystisyyttä. Siksi Slipknot, siksi KISS aikanaan kiehtoivat.

  Ja pointti on myös siinä, että nimenomaista toivomusta vastustettiin. Kai Tero Lehtokin toivoo jotain? Onko se nimenomaan päinvastaisen lopputuloksen hakemista??

 13. Pingback: marginaali » Suomalaiset, hankkikaa elämä!

 14. Tero, minäpä luulen, että maailmassa on vielä ihmisiä, jotka haluavat tehdä työtään ja harrastaa kivoja/tärkeitä juttuja tahtomatta sen kummemmin julkisuutta pärställeen.

 15. Julkistettu kuva on siis peräisin Hesarin Nyt-liitteestä vuodelta 1999. Herääkin kysymys,  mistä Bild ja 7-päivää-lehti ovat saaneet kuvan julkaisuoikeudet. Ostaneet Hesarilta?

 16. Tuon kuvan oikeuksia mietin itsekin. Ja myös sitä, että Seiska käyttää superlatiiviväittämiä, joista on mm. Volvon ja Mersun välillä väännetty markkinaoikeudessa vuosien varrella.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *