Hard Rock Hallelujah and the BBC Interview

Kirjoittaja Sami, 20.5.2006

Lordi: Hard Rock Hallelujah – videoklippi Euroviisujen semifinaalin esityksestä, jos vielä joku onneton sielu ei ole nähnyt sitä… lopussa lisäbonuksena BBC:n haastattelu! Urbaani legenda kertoi, että BBC näytti haastattelun suorana jonkin muovipimun laulun aikana, yleisön vaatimuksesta. :-)

  Jutussa “Hard Rock Hallelujah and the BBC Interview” on 5 kommenttia:

  • pni says:

   “It’s an attempt to steal votes at Eurovision”… muahahaaa…

  • Bitten says:

   Ja minähän kuulun niihin onnettomiin… No, esitys oli aika huono, amatöörimäinen maku jäi laulusta ja soitosta. Kappalekkaan ei ollut mikään kovin erikoinen. On ainakin kisan rankin edustaja \,,/ Muuta hyvää ei sitten lordissa olekaan.. Surkeaa metallia moniin muihin verrattuina. Suomestakin löytyy parempaa, kuten erinomainen Widescreen Mode( mainostusta :D ).

  • mindeath says:

   Bitten elä sinä hauku Lordia. Ole vaan hiljaa ja muuta sinne albaaniaan tai ala vetää Widescreen Modea Euroviisuihin. ;)

  • lol says:

   nobot

  • lol says:

   lordin laulaja on mun faijan työ kaverin serkku!!! älä hauku sitä!

Kirjoita kommentti


Tämä linkki on ansa roskapostittajille.