Hard Rock Hallelujah and the BBC Interview

Lordi: Hard Rock Hallelujah – videoklippi Euroviisujen semifinaalin esityksestä, jos vielä joku onneton sielu ei ole nähnyt sitä… lopussa lisäbonuksena BBC:n haastattelu! Urbaani legenda kertoi, että BBC näytti haastattelun suorana jonkin muovipimun laulun aikana, yleisön vaatimuksesta. :-)

5 thoughts on “Hard Rock Hallelujah and the BBC Interview

  1. Ja minähän kuulun niihin onnettomiin… No, esitys oli aika huono, amatöörimäinen maku jäi laulusta ja soitosta. Kappalekkaan ei ollut mikään kovin erikoinen. On ainakin kisan rankin edustaja \,,/ Muuta hyvää ei sitten lordissa olekaan.. Surkeaa metallia moniin muihin verrattuina. Suomestakin löytyy parempaa, kuten erinomainen Widescreen Mode( mainostusta :D ).

  2. Bitten elä sinä hauku Lordia. Ole vaan hiljaa ja muuta sinne albaaniaan tai ala vetää Widescreen Modea Euroviisuihin. ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published.