Hard Rock Hallelujah and the BBC Interview

Lordi: Hard Rock Hallelujah – videoklippi Euroviisujen semifinaalin esityksest, jos viel joku onneton sielu ei ole nhnyt sit… lopussa lisbonuksena BBC:n haastattelu! Urbaani legenda kertoi, ett BBC nytti haastattelun suorana jonkin muovipimun laulun aikana, yleisn vaatimuksesta. :-)

5 thoughts on “Hard Rock Hallelujah and the BBC Interview

  1. Ja minhn kuulun niihin onnettomiin… No, esitys oli aika huono, amatriminen maku ji laulusta ja soitosta. Kappalekkaan ei ollut mikn kovin erikoinen. On ainakin kisan rankin edustaja \,,/ Muuta hyv ei sitten lordissa olekaan.. Surkeaa metallia moniin muihin verrattuina. Suomestakin lytyy parempaa, kuten erinomainen Widescreen Mode( mainostusta :D ).

  2. Bitten el sin hauku Lordia. Ole vaan hiljaa ja muuta sinne albaaniaan tai ala vet Widescreen Modea Euroviisuihin. ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *