Pinserin tv-mainos

Junakohtauksesta löytyi vinkki MTV3:n järjestämään kisaan, jossa voi rakentaa oman tv-mainoksen. Yleisö voi äänestää mainoksia, ja parhaat pisteet saanut pääsee televisioon. Toki meidän piti täällä Pinserissäkin rakentaa oma mainos. Ja siitähän tuli niin hyvä, että äänestät sille täydet pisteet, eikös vain?

Katso Pinserin TV-mainos

Ja tässä toinen Pinserin mainos samaa sarjaa

Linkin takaa pääsee tekemään myös oman mainoksen. Vinkki: linkin mainokseensa saa tehtyä lähettämällä sivustolta linkkivinkin itselleen sähköpostilla. Sähköposti sisältää suoran osoitteen mainokseen.

(Päivitys: linkit on poistettu, koska mainokset eivät ole enää verkossa)

5 thoughts on “Pinserin tv-mainos

  1. Olisi hauskaa jos kommentoisitte jotenkin farssia BBC:llä, sillä teillä on niin paljon lukijoita. Kirjoitin siitä omaan blogiini ja siellä on myos muutama aiheeseen liittyvä keskustelua herättävä linkki. http://eleanin.blogspot.com

  2. Äänestyskehotushan taitaa toimia oikein mukavasti; top 10:ssä vakuuttava kaksoisjohto. Tai sitten ne mainokset vain ovat omaa luokkaansa :)

  3. Hei Elean,
    vilkaisin tuota linkkiä eilen, mutta eipä tullut laitettua Pinseriin. Ehkä tunsin liiallista myötähäpeää niin toimittajan kuin haastateltavan puolesta. Sattuuhan noita, paremmissakin piireissä.

  4. Bummer, flash 8:a ei näyttäisi vielä saavan linuxiin.
    (kokee ulkopuolisuutta, kokee ulkopuolisuutta)

  5. @Pörrö: Juuei, mutta Flash 9 kuulemma ilmestyy kesällä sekä Linuxiin että Windoswiin yhtäaikaa. Ristiriitainen fiilis, onko hyvä että Flash päivittyy noin usein vai ei. Linux-versiosta plussat kuitenkin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *