Tulipalo makasiineilla

Vappuna kuuluisiksi tulleilla VR:n makasiineilla oli tulipalo (HS); Ylen uutinen; Ylen videostream paikan päältä; Kännykkäkameravideota Hesarin sivuilta

Netissä liikkuu kuvamateriaalia: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, Flickr:Makasiinit (jatkuvasti päivittyvä galleria, paljon kuvia), 14 (klikkaamalla toinenkin kuva), 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21

Kiasman webcamista voi bongailla väkijoukkoja. Mannerheimintien ilmanlaatuindeksi näytti pitkään heikolta. Ylen silminnäkijähavainnoissa jotkut väittävät nähneensä kutsumattomia vieraita makasiineilla.

Päivitämme Pinseriin linkkejä sitä mukaa kuin niitä tulee netissä vastaan. Voitte lisäillä silminnäkijähavaintoja ja linkkejä omiin kuviinne kommentteihin.

19 thoughts on “Tulipalo makasiineilla

  1. Pingback: Reiskan elämä » Blog Archive » Joskus perjantaisin: Bagdad-meininkiä

  2. Tämähän toi perjantai-illan unettavaan kansalliseen tuutulauluun mukavan V-for-Vandetta tunnelman. Guy Fawkesimme aikaansai pienenluokan kotomaisen WTC-reaktion vapun esilämmittelyn jälkeen. Riittänee tanttamedioissa päivittelyjä ja globalisaatio-vastustajien kettutyttöistämistä. Keskiluokka huokaa vaisusti nyökytellen, niin kuin on aina ollut ja kai kuuluukin olla. Hienosti savupatsas nousi kansallista Erkko & Arkadia monumentteja vasten, piristävästi kuin kevätaurinko parina viimeviikkona.

  3. Pingback: Mediablogi » Blog Archive » Makasiinien tulipalo innosti kuvaajia julkaisemiseen

  4. Olisi hienoa jos osaavat kertoisivat meille muille, miten ja milla työvälineillä kuvia, tekstejä ja sisältöjä löytyy nopeasti kun jotain tällaista tapahtuu.

    Se auttaisi kovasti kansalaisjournalismin edistämistä.

  5. Pingback: VR:n makasiinit Helsingissä, maaliskuu 2003 « Kadonneet paikat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *