Säästä klikkaamalla

Kirjoittaja Sami, 20.4.2006

Ajattelin tilata kirjan. Koska kyseessä on ulkomainen kirja, näppärintä on tilata se internetistä. Kirja löytyikin Amazonista helposti ja hinta oli sopiva. Mutta postikulut nostivat hiukset pystyyn: Englannista Suomeen neljä puntaa (liki kuusi euroa). Melko kallista. USA:sta tilattaessa päälle olisi tullut vielä tullimaksuja, arvonlisäveroja sun muita. ALV taidettiin rokottaa myös Englannista tilattaessa.

Vilkaisinpa myös Play.comia. Sieltä löytyi haluamani kirja, pari puntaa kalliimmalla hinnalla kuin Amazonissa, mutta kaikki kulut postikuluineen sisältyvät hintaan. Euroni menevät siis jerseyläisten kukkaroon.

Ostoskoria räplätessä huomasin vielä hauskan tavan säästää pari euroa lisää: tilaamani kirja maksaa 24,99 euroa, mutta jos vaihdan play.comin valuutaksi punnan, hinta onkin £15,49 (päivän kurssilla 22,37 euroa). Siinä tuli klikkailulle hyvä tuntihinta!

    Jutussa “Säästä klikkaamalla” on 7 kommenttia:

Kirjoita kommentti


Tämä linkki on ansa roskapostittajille.