Sst klikkaamalla

Ajattelin tilata kirjan. Koska kyseess on ulkomainen kirja, npprint on tilata se internetist. Kirja lytyikin Amazonista helposti ja hinta oli sopiva. Mutta postikulut nostivat hiukset pystyyn: Englannista Suomeen nelj puntaa (liki kuusi euroa). Melko kallista. USA:sta tilattaessa plle olisi tullut viel tullimaksuja, arvonlisveroja sun muita. ALV taidettiin rokottaa mys Englannista tilattaessa.

Vilkaisinpa mys Play.comia. Sielt lytyi haluamani kirja, pari puntaa kalliimmalla hinnalla kuin Amazonissa, mutta kaikki kulut postikuluineen sisltyvt hintaan. Euroni menevt siis jerseylisten kukkaroon.

Ostoskoria rpltess huomasin viel hauskan tavan sst pari euroa lis: tilaamani kirja maksaa 24,99 euroa, mutta jos vaihdan play.comin valuutaksi punnan, hinta onkin 15,49 (pivn kurssilla 22,37 euroa). Siin tuli klikkailulle hyv tuntihinta!

7 thoughts on “Sst klikkaamalla

  1. Amazonin eri toimipisteiden vlill vertailu ky npprsti pricenoia:lla.

  2. Pingback: Reiskan elämä » Blog Archive » Säästövinkkejä kirjojen nettiostajalle …

  3. Kyllhn jenkkiamazonista ihan hyvin tilaa kunhan pit paketin hinnan vaan about alle 100 euron, jottei tullia napsahda.

  4. Eip ole ensimminen kerta kun tt kyselln. Uskokaa tai lk kirjoista ja tietokoneenosista ei mene tullia lainkaan. Alv. kannetaan vain, jos tilaa EU:n ulkopuolelta, paitsi ett kymppi pienempi maksuja ei perit.

    Joten yhden kirjapaketin postimaksujen ja kirjojen summan tulee olla alle 125 e, jotta 8 %:n alv. j alle perintrajan.

    m

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *