Uusia limsamakuja

Kaupasta löytyi Olvin puolukka- ja mansikka-raparperi-limsaa. Eksoottista! Ja sitten kioskilta löytyi vielä inkiväärin makuista Batteryä (ei linkkiä, koska valmistajalla oli tarjolla vain typerä täysruudun flash-saitti). Näköjään tarjolla olisi myös salmiakkikolaa, mutta sitä ei ollut ainakaan vielä lähikaupassa.

Uudet limonadimaut ovat aina hauska yllätys. Joskus vastaan tulee kuitenkin pettymyksiä – sokerittomat Fantat olivat mainio konsepti, mutta valitettavasti aivan liian imeliä. Hyllyyn jäivät.

Tämänkertaiset uutuudet ovat jäähtymässä odottamassa illan maisteluhetkiä.

9 thoughts on “Uusia limsamakuja

 1. On siis muitakin, jotka innostuvat uusista limsoista. Kyllähän sitä uusia limsoja edelleen maistelee innostuneesti. Tällä viikolla eteen osui Pepsi Max Gold. Ei tosin alkuperäiselle Pepsi Maxille pärjää, mutta kai tuotakin voi aina joskus juoda.

  Varsinkin tuo linkittämäsi Puolukkalimsa tuntuu mielenkiintoiselta, täytyy varmaan seuraavan kerran kun kaupassa käy, sellanen mukaan ostaa.

 2. Niin salmiakin ystävä kuin olenkin, salmiakkikola on luvalla sanoen kauheaa. Haisee yskänlääkkeelle, maistuu väljähtäneelle kolalle, eikä vähääkään salmiakille.

 3. Tässäpä juuri juon Coca-Cola Lightin uutta versiota, jonka pitäisi korvata vanha tässä hiljalleen. Makeutusaine on vaihtunut aspartaamista sukraloosiin. Maku on reilusti aiempaa parempi.

 4. Minä itse asiassa olen oppinut pitämään Coca-Cola Lightin hieman kitkerästä mausta. Uusi maku muistuttaa hyvin paljon sokeri-kolaa, mikä ei sinänsä ole pahaa, mutta pettymys silti. Täytynee alkaa hamstrata vanhaa oikeaa lightia.

 5. Jeah! Sukraloosi (joka jenkeissä tunnetaan nimellä Splenda) on paras sokerinkorvike ikinä. Sivumaku kokiksessa kylmänä on jo lähes huomaamaton.

  Jostain syystä sukraloosi-lightia saa vasta puolen litran regular-kokiksen pulloissa. Isommat koot ja lime ovat vielä aspartamiinikannassa.

 6. Nokian panimolta tuli myös puolukkavirkkaria, joka on selvästi “vanhanajan” malliin. Maku on puolukkaisempi, mutta samalla janojuomana ei yhtä hyvä mitä Maku puolukka. Itse tykkään myös tuosta salmiakki-kolasta tykkäänhän dr. pepperistäkin, josta kovin moni ei tunnu pitävän.

 7. “KariH
  14.04.2006 klo 10:40

  Jeah! Sukraloosi (joka jenkeissä tunnetaan nimellä Splenda) on paras sokerinkorvike ikinä. Sivumaku kokiksessa kylmänä on jo lähes huomaamaton.”

  Varmaan jotkut jo tietää mutta sukraloosi maistuu niin paljon sokerille koska se ON sokeria. Kloorattua sellaista.

  linkki:
  http://www.megazone.fi/wtf

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *