8 thoughts on “Kevtaurinko

 1. Heips!

  Jrjestttek te jotain kuukkeligaaloja tms. nyt kevll? Blogisanomissa viitattiin ett te olisitte jrjestmss niit tn vuonna?

 2. Ajatus on kynyt mieless mutta aikapula saattaa hankaloittaa tilannetta merkittvsti. Katsotaan miten tilanne kehittyy.

 3. Vois tuota otusta hieman pllytt, vaikuttaa hieman nukkavierulta tuo niskknne.

 4. Ensinnakin, tuo kuva on oikein kaunis. Sitten aivan off-topicia, mutta yritin etsia muuta vaylaa saada tietoa, ohjeista kuitenkin puuttui tieto tasta aiheesta.

  Blogini on blogilistalla, mutta vaikka osoite on oikein, paasen sinne vain kirjautuneena painamalla oman blogini osoitetta. Sen sijaan esim. kuumuuslistan kautta en blogiini paase, vaan tulee joku virheilmoitus. Luulen, etteivat muutkaan paase blogiini, mutta en ole varma asiasta.

  Kun yritan paivittaa blogini Blogilistassa, siihen tulee teksti Latausvirhe! Sen vieressa on linkki “tietoa latausvirheesta” (en muista sanatarkasti mutta jokseenkin noin) ja kun klikkaan sita, siina lukeekin, etta tietosivu on vasta tulossa.

  Mitahan voisin tehda? Mista tama voisi johtua? Blogini on Sipsisims-sivun blogiosiossa (http://blogs.sipsisims.com), silla pidan sen yksinkertaisuudesta ja helppokayttoisyydesta. Ulkoasuakin on helppo muokata. Ainoa huono puoli on, etteivat vieraat voi kommentoida blogia. Mika on kylla harmi.

  Johtuuko ongelma kenties palvelimesta tms? Pitaisiko minun siirtaa blogini muualle, esim. blogpottiin tai Vuodatukseen? Vai mita teen?

  En tieda oikein, onko tamakaan oikea osoite tasta teknisesta ongelmasta kysymiseen (tuskin, mutta todella yritin loytaa jostain muualta tietoa, kuten ohjeista). Siita huolimatta toivon saavani apua ja kiitan jo etukateen!

 5. Blogini osoite oli oikein. Mutta tein sitten kuitenkin Bloggeriin uuden blogin, taytynee sitten ehka pitaa kahta. Mutta kiitos silti! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *