Ranskalaista cuisinea

Kirjoittaja Riitta, 3.3.2006

Ranskan ja ranskalaisen ruoan ystävät varmaan ilahtuvat kuullessaan, että Tampereen kauppahallissa on aloittanut varsin ranskalaistyylinen ravintola. Kävin testaamassa sen kalakeiton viime viikolla ja hyvää oli. Paikan nimi viittaa sesonkien vaihteluun (4 vuodenaikaa). Ainakin tuoreet ainekset ovat aina kulman takana, joten idean uskoisi toimivan hyvin. Ruokapaikka on heti vasemmalla, kun Kauppahalliin tullaan Hallituskadun puoleisesta päädystä.

Viime kevään Ranskan-matkalla tapahtuneen pienen auto-onnettomuuden seurauksena etsin muuten parhaillaan juristia, joka voisi edustaa minua oikeudenkäynnissä Nizzassa 4. huhtikuuta. Toistaiseksi en ole löytänyt sopivaa ehdokasta – otan mielelläni vastaan vinkkejä, jos joku osaa suositella asiansa (ja mielellään hieman englantiakin) osaavaa lakihenkilöä tuolta seudulta!

    Jutussa “Ranskalaista cuisinea” on yksi kommentti:

    • Tekosyy says:

      Kalakeitto on Neljässä vuodenajassa todella hyvää. Mutta on sillä melko hyvin hintaakin, 10 euroa.

Kirjoita kommentti


Tämä linkki on ansa roskapostittajille.