Ranskalaista cuisinea

Ranskan ja ranskalaisen ruoan ystvt varmaan ilahtuvat kuullessaan, ett Tampereen kauppahallissa on aloittanut varsin ranskalaistyylinen ravintola. Kvin testaamassa sen kalakeiton viime viikolla ja hyv oli. Paikan nimi viittaa sesonkien vaihteluun (4 vuodenaikaa). Ainakin tuoreet ainekset ovat aina kulman takana, joten idean uskoisi toimivan hyvin. Ruokapaikka on heti vasemmalla, kun Kauppahalliin tullaan Hallituskadun puoleisesta pdyst.

Viime kevn Ranskan-matkalla tapahtuneen pienen auto-onnettomuuden seurauksena etsin muuten parhaillaan juristia, joka voisi edustaa minua oikeudenkynniss Nizzassa 4. huhtikuuta. Toistaiseksi en ole lytnyt sopivaa ehdokasta – otan mielellni vastaan vinkkej, jos joku osaa suositella asiansa (ja mielelln hieman englantiakin) osaavaa lakihenkil tuolta seudulta!

One thought on “Ranskalaista cuisinea

  1. Kalakeitto on Neljss vuodenajassa todella hyv. Mutta on sill melko hyvin hintaakin, 10 euroa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *