Internet-puolueen synty

Menneen syksyn aikana monet ovat varmaankin kiristelleet hampaitaan katsoessaan tekijänoikeuslakiin liittyvää päätöksentekoa. Veikkaan, että usea Pinserinkin lukija toivoo päättäjien joukkoon väkeä, joka on nykyistä enemmän ajan tasalla tekniikan muutoksiin liittyvissä asioissa.

Syntymässä oleva uusi puolue saattaa ehkä tuoda muutoksen asioihin: Henri Aallon tänä viikonloppuna perustama, vielä nimeämätön uuden tietotekniikan asiaa ajava yhdistys kerää jäseniä ja kannattajia. Jo 5000 kannattajaa riittää virallisen puolueen perustamiseen ja ehdokkaiden asettamiseen vaaleihin. Johan meitä bloggaajiakin on monin verroin enemmän :-)

Juuri nyt on meneillään yhdistyksen sääntöjen muotoilu ja nimen keksiminen uudelle yhdistykselle. Ja tietysti mukaan haluavien rekrytoiminen.

Minä voin alkaa puolueen presidenttiehdokkaaksi seuraavissa vaaleissa. Haakanan Kari sanoi että mahkuja löytyisi :-)

Ja kunnon puoluehan tarvitsee myös vastustajia. Kävisikö sellaiseksi esimerkiksi Mediaviikon Paavo Vasala, joka puhkuu tuohtumusta haukkuessaan “tekijänoikeuslakia vastaan niskuroivia piraattinikkareita”, jotka pilkkaavat laillista yhteiskuntajärjestystä käyttämällä häikäilemättömästi hyväksi kaikkia huippupropagandan keinoja.

Tämä Vasalan suututtanut “ennenkuulumaton provokaatiohan” oli siis eilen tapahtunut Organisoitu keskustelu -kampanjan joukkotunnustus, jossa 8 kampanjan osallistujaa kävi poliisiasemalla tunnustamassa keskustelleensa Internetissä kopiosuojauksien purkumenetelmistä.

2 thoughts on “Internet-puolueen synty

  1. Pingback: Laurin blogi » Blog Archive » Pikakertausta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *