Internet-puolueen synty

Menneen syksyn aikana monet ovat varmaankin kiristelleet hampaitaan katsoessaan tekijnoikeuslakiin liittyv ptksentekoa. Veikkaan, ett usea Pinserinkin lukija toivoo pttjien joukkoon vke, joka on nykyist enemmn ajan tasalla tekniikan muutoksiin liittyviss asioissa.

Syntymss oleva uusi puolue saattaa ehk tuoda muutoksen asioihin: Henri Aallon tn viikonloppuna perustama, viel nimemtn uuden tietotekniikan asiaa ajava yhdistys ker jseni ja kannattajia. Jo 5000 kannattajaa riitt virallisen puolueen perustamiseen ja ehdokkaiden asettamiseen vaaleihin. Johan meit bloggaajiakin on monin verroin enemmn :-)

Juuri nyt on meneilln yhdistyksen sntjen muotoilu ja nimen keksiminen uudelle yhdistykselle. Ja tietysti mukaan haluavien rekrytoiminen.

Min voin alkaa puolueen presidenttiehdokkaaksi seuraavissa vaaleissa. Haakanan Kari sanoi ett mahkuja lytyisi :-)

Ja kunnon puoluehan tarvitsee mys vastustajia. Kvisik sellaiseksi esimerkiksi Mediaviikon Paavo Vasala, joka puhkuu tuohtumusta haukkuessaan “tekijnoikeuslakia vastaan niskuroivia piraattinikkareita”, jotka pilkkaavat laillista yhteiskuntajrjestyst kyttmll hikilemttmsti hyvksi kaikkia huippupropagandan keinoja.

Tm Vasalan suututtanut “ennenkuulumaton provokaatiohan” oli siis eilen tapahtunut Organisoitu keskustelu -kampanjan joukkotunnustus, jossa 8 kampanjan osallistujaa kvi poliisiasemalla tunnustamassa keskustelleensa Internetiss kopiosuojauksien purkumenetelmist.

2 thoughts on “Internet-puolueen synty

  1. Pingback: Laurin blogi » Blog Archive » Pikakertausta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *