Kenen blogin haluaisit lukea?

Kirjoittaja Riitta, 2.1.2006

Blogeissa kulkee meemi, jossa kysellään kenen blogin haluaisit lukea. Kukaan ei ole tainnut haastaa minua mukaan ketjuun, mutta vastaan kuitenkin: haluaisin lukea Tarja Halosen blogia.

Saman toivomuksen esitin jo marraskuussa Halosen presidentinvaalien kampanjatoimistolle. Ajatus ei kuitenkaan sytyttänyt tulta. Vuoden vaihduttua voi kai tunnustaa, että sen mittaan ehdin toivoa Haloselta paria muutakin asiaa, jotka eivät toteutuneet.

Puolisalaa toivoin kutsua linnaan Samin puolison ominaisuudessa. Syynä oli sukellus.fi:n tiedotustoiminta tsunamikatastrofissa. Se hakkasi mennen tullen valtiolliset viritykset. Valtion tiedonjulkistamispalkinto olikin varsin ansaittu tunnustus. Linnankutsua sen sijaan ei tullut. Myönnän olleeni hieman hapan.

Toivoin myös Haloselta, että hän olisi jättänyt vahvistamatta uuden tekijänoikeuslain. Presidentti kuitenkin kiikutettiin allekirjoittamaan sitä suoraan lentokentältä. Keskustelu jatkuu, saa nähdä saammeko pikapuoliin ensimmäiset sananvapauden marttyyrit.

Pettynein olen kuitenkin ollut Haloseen sen takia, että hän huomasi ottaa uudenlaisen syrjäytymisen ja toivottoman rakenteelliseksi muuttuneen työttömyyden erityiseksi huolenaiheekseen vasta neljä päivää ennen presidentinvaalien ennakkoäänestyksen alkua. Melkoista hurskastelua.

  Jutussa “Kenen blogin haluaisit lukea?” on 9 kommenttia:

  • Helena says:

   Yksi pettymyksen purkautumistie voisi olla
   esileikillinen blogiäänestys
   Helenan nettipäiväkirjassa
   Toivokaamme parempaa kuutta vuotta
   t Helena

  • Pauliina says:

   Linkitin Pinserin laajahkoon haasteeseeni mutta vain Samiin viitaten, pahoittelen mahdollista etikettivirhettä. (Kadunkin hieman koska toiveesi on erinomainen.)

   Tämä asettaa toiveblogimeemin ihan uudelle tasolle, hyvä että nappasit haasteen itse. Toivottavasti muutkin tarttuvat toimeen, ja toivotut blogien aloittamiseen.

   Näkisin mielelläni Tanja Karpelankin blogin. Täällähän se keskustelu on käynnissä, joten mukaan vain.

  • Osama bin Ladenin blogi voisi olla kammottavaa luettavaa. Toivottavasti sellaista ei koskaan tule.

  • Vesa Salmi says:

   Kunpa voisin joskus lukea S. Albert Kivisen blogia.

  • […] En myöskään harrasta meemeilyä paljastamalla kenen blogia haluasin lukea. Tarja Halonen se ei todellakaan ole, se on varma. On se vaan niin Muumi. “Köyhyys on jälleen lisääntynyt ja työttömien määrä on kasvanut.” Same old song year after year. Pitää kai esittää aina välillä vähän sossumuumia, jotta saa pidettyä äänestäjäkunnan tyytyväisenä. Älkää äänestäkö. […]

  • Maija says:

   Linnan juhlista: Voisi tosiaan olettaa valtion tiedonjulkistamispalkinnon riittävän perusteeksi linnareissulle.

   Presidentin blogista: Minä toivoisin voivani lukea presidentti Heidi Hautalan blogia.

  • […] Jotkut näyttävät saavan haasteita ja jotkut eivät, kun blogeissa kiertää joku meemi. Nyt pinserin Riitta vastaa haasteeseen, vaikka häntä ei ole haastettu ja kertoo haluavansa lukea nykyisen presidentin blogia. […]

  • Tutu says:

   Haluaisin lukea presidentti Martti Ahtisaaren blogia. Varsinkin nyt Kosovon neuvottelujen aikaan.

   Toinen toive olisi professori Kai Hakkaraisen blogi.

  • Polkkapossu says:

   Mattin Nykäsen blogi kiinnostaisi

Kirjoita kommentti


Tämä linkki on ansa roskapostittajille.