Kenen blogin haluaisit lukea?

Blogeissa kulkee meemi, jossa kysellään kenen blogin haluaisit lukea. Kukaan ei ole tainnut haastaa minua mukaan ketjuun, mutta vastaan kuitenkin: haluaisin lukea Tarja Halosen blogia.

Saman toivomuksen esitin jo marraskuussa Halosen presidentinvaalien kampanjatoimistolle. Ajatus ei kuitenkaan sytyttänyt tulta. Vuoden vaihduttua voi kai tunnustaa, että sen mittaan ehdin toivoa Haloselta paria muutakin asiaa, jotka eivät toteutuneet.

Puolisalaa toivoin kutsua linnaan Samin puolison ominaisuudessa. Syynä oli sukellus.fi:n tiedotustoiminta tsunamikatastrofissa. Se hakkasi mennen tullen valtiolliset viritykset. Valtion tiedonjulkistamispalkinto olikin varsin ansaittu tunnustus. Linnankutsua sen sijaan ei tullut. Myönnän olleeni hieman hapan.

Toivoin myös Haloselta, että hän olisi jättänyt vahvistamatta uuden tekijänoikeuslain. Presidentti kuitenkin kiikutettiin allekirjoittamaan sitä suoraan lentokentältä. Keskustelu jatkuu, saa nähdä saammeko pikapuoliin ensimmäiset sananvapauden marttyyrit.

Pettynein olen kuitenkin ollut Haloseen sen takia, että hän huomasi ottaa uudenlaisen syrjäytymisen ja toivottoman rakenteelliseksi muuttuneen työttömyyden erityiseksi huolenaiheekseen vasta neljä päivää ennen presidentinvaalien ennakkoäänestyksen alkua. Melkoista hurskastelua.

9 thoughts on “Kenen blogin haluaisit lukea?

 1. Yksi pettymyksen purkautumistie voisi olla
  esileikillinen blogiäänestys
  Helenan nettipäiväkirjassa
  Toivokaamme parempaa kuutta vuotta
  t Helena

 2. Linkitin Pinserin laajahkoon haasteeseeni mutta vain Samiin viitaten, pahoittelen mahdollista etikettivirhettä. (Kadunkin hieman koska toiveesi on erinomainen.)

  Tämä asettaa toiveblogimeemin ihan uudelle tasolle, hyvä että nappasit haasteen itse. Toivottavasti muutkin tarttuvat toimeen, ja toivotut blogien aloittamiseen.

  Näkisin mielelläni Tanja Karpelankin blogin. Täällähän se keskustelu on käynnissä, joten mukaan vain.

 3. Pingback: Bittiavaruus » Arkisto » Musta lammas blogikarsinassa

 4. Linnan juhlista: Voisi tosiaan olettaa valtion tiedonjulkistamispalkinnon riittävän perusteeksi linnareissulle.

  Presidentin blogista: Minä toivoisin voivani lukea presidentti Heidi Hautalan blogia.

 5. Pingback: Maija Tuomaala » Blogiarkisto » Heidi Hautala ja Satu Hassi

 6. Haluaisin lukea presidentti Martti Ahtisaaren blogia. Varsinkin nyt Kosovon neuvottelujen aikaan.

  Toinen toive olisi professori Kai Hakkaraisen blogi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *