Talvipäivänseisaus

Elämme talvipäiväseisauksen hetkeä: tarkka aika sille, kun pohjoisnapa on kallistunut kauimmaksi auringosta on tänään klo 20.30. Ja samallahan kyseessä on siis vuoden lyhyin päivä.

Onkin aika ironista, että aurinko paistoi koko ajomatkan Kangasalta Espooseen niin kirkkaasti että sain pitää aurinkolaseja päässä. Melkein kuin kesä.

8 thoughts on “Talvipäivänseisaus

 1. Minulla oli rutiininomainen 24h päivä. Melko vähän tämä vaihtelee.

 2. Blogisanomissa oli jotain omituista Pinseristä ja jostain toisesta. En muista tarkemmin. Lue itse ;)

 3. Niinpä. Minusta oli mukava kirjoittaa pitkiäkin juttuja, ennen kuin nämä kriitikot tulivat Blogistaniin ja alkoivat narista kaikesta. Arvosteleminen on helppoa, tekeminen vaikeaa.

 4. Pinserissä on pitkiä juttuja kun sellaisia on tullakseen. Joskus taas tekee mieli tehdä jotain muuta, joskus on kiire ja joskus ei ole pitkää sanottavaa. Mutta tämä kun ei ole työtämme, pidämme taukoja niin usein kuin haluamme.

  Arvostelijoita tulee ja menee, koskaan ei voi olla jokaiselle mieliksi.

 5. Pureskeltavaa blogista löysin tämän arvion:
  “Blogistanista jälleen
  Tuntuuko teistä myös vai pelkästään minusta, että Pinserin kirjoitusten taso olisi laskenut?
  Kovin lyhyitä ja sisällöttömiä kirjoituksia sadellut viime aikoina oikein urakalla. Ja kovin harvoin. Esimerkiksi tänään oli Pinserissä kirjoitus, jossa oli kuva, jossa oli linkki, joka vei kovin hyvin hitaaseen Flickr:iin. Kuvakaan ei ollut mikään erikoinen.
  Tämä kirjoitus herätti minussa jopa vähän sääliä. Täysin sisällötön ja turha kirjoitus(kuten täälläkin aina silloin tällöin).

  Kun minä aloitin bloggaamisen ja blogien seuraamisen, tuli Pinseriltä lähes joka päivä uusi, pitkä kirjoitus, joka oli täynnä järkevää hyvää asiaa. Miksi näin ei ole enää?”

 6. Heh…kaikumaisuus ja kaiummaisuus sotkettuna kaukaisuuteen ovat kovin somia…ja lässyn ja lässyn. Opettele suomea…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *