Syksy alkoi

Takana on työntäyteinen viikonloppu. Blogilista on nyt siirretty uudelle serverille ja paikkoja on viritelty sen verran että ainakin tällä hetkellä järjestelmä vaikuttaisi toimivan hienosti. Olin tosin jo menettää jossain vaiheessa uskoni, sen verran kimuranteiksi menivät käänteet serveriä työstäessä. Pikkusäätö tuo lähiaikoina tullessaan myös monenlaista muuta pientä kivaa, esimerkiksi taas yhden tavan listata blogeja. Tästä lisää myöhemmin. Univelka ei lyhentynyt tänäkään viikonloppuna. Asialle täytynee tehdä jotain ennenkuin mitään vakavampaa pääsee sattumaan.

Syksykin ehti alkaa tässä miltei kuin ohimennen. Tummat pilvet valtasivat taivaan saderyöpyn kera perjantai-iltapäivänä ja toivat tullessaan pienoisen syysmyrskyn. Tuuli puhalsi lehdet pois puista ja muutti tunnelman kertaheitolla vielä päivää aiemmin vallinneesta aurinkoisesta alkusyksystä. Enpä ole ennen nähnyt vuodenajan vaihtumista noin konkreettisesti.

2 thoughts on “Syksy alkoi

  1. Kommenttina vuodenajan äkkivaihtumiseen perjantai-iltana. Se oli ihan suunniteltu juttu, nääs. Sfnetin 20-vuotisbileet oli tarkoitus pitää syksyllä, pimeään ja kylmään inhosesonkiin istutettuna ilonrippusena, joten kun bileet oli ajoitettu 15.10. lauantaihin, niin piti ekana saada se syksy niinkus taustaksi. Jäi vähän viimetippaan, mutta homma hoidettu. Tositteet:
    http://20vsfnet.blogspot.com/

  2. tulisiko uuden serverin myötä myös mahdollisuus pingailla xml-rpctä? ei tarvisi kikkailla hämärästi file():llä ja sörkkiä urleja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *