Syksy alkoi

Takana on tyntyteinen viikonloppu. Blogilista on nyt siirretty uudelle serverille ja paikkoja on viritelty sen verran ett ainakin tll hetkell jrjestelm vaikuttaisi toimivan hienosti. Olin tosin jo menett jossain vaiheessa uskoni, sen verran kimuranteiksi menivt knteet serveri tystess. Pikkust tuo lhiaikoina tullessaan mys monenlaista muuta pient kivaa, esimerkiksi taas yhden tavan listata blogeja. Tst lis myhemmin. Univelka ei lyhentynyt tnkn viikonloppuna. Asialle tytynee tehd jotain ennenkuin mitn vakavampaa psee sattumaan.

Syksykin ehti alkaa tss miltei kuin ohimennen. Tummat pilvet valtasivat taivaan saderypyn kera perjantai-iltapivn ja toivat tullessaan pienoisen syysmyrskyn. Tuuli puhalsi lehdet pois puista ja muutti tunnelman kertaheitolla viel piv aiemmin vallinneesta aurinkoisesta alkusyksyst. Enp ole ennen nhnyt vuodenajan vaihtumista noin konkreettisesti.

2 thoughts on “Syksy alkoi

  1. Kommenttina vuodenajan kkivaihtumiseen perjantai-iltana. Se oli ihan suunniteltu juttu, ns. Sfnetin 20-vuotisbileet oli tarkoitus pit syksyll, pimen ja kylmn inhosesonkiin istutettuna ilonrippusena, joten kun bileet oli ajoitettu 15.10. lauantaihin, niin piti ekana saada se syksy niinkus taustaksi. Ji vhn viimetippaan, mutta homma hoidettu. Tositteet:
    http://20vsfnet.blogspot.com/

  2. tulisiko uuden serverin myt mys mahdollisuus pingailla xml-rpct? ei tarvisi kikkailla hmrsti file():ll ja srkki urleja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *