Podcasteja

Jlleen uusia podcasteja Yleisradiolta. Erinomaista!

Voisiko joku suhteita omaava lukija nykist Radio Helsingin stji hihasta ja kertoa ett kun puheohjelmat on kerran jo laitettu sivuille imuroitavaksi, niille voisi samantien tehd XML-feedin niin ett voin tilata ne iPodiini. Laitoin asiasta shkpostiakin mutta vastaanottajalla taitaa olla postilaatikkonsa kanssa sama ongelma kuin minulla. Vai pitk tss itse hkkerid itselleen Tukevasti ilmassa -feedi?

10 thoughts on “Podcasteja

 1. Hienoa palvelua Yleisradiolta. Radio Peilin yhten etuna ovat olleet juuri sit kautta kuultavat televisio-ohjelmat. Mukavaa, ett palvelu laajenee.

 2. nin helpostiko ihmiset jvt kiinni turhiin keksintihin? onko se liian vaikeaa imuroida fileet tavallisesti ja tavallisesti siirt ne mp3-soittimeen..

 3. Pinkkis: ei se ole liian vaikeaa.

  Mutta automaattinen palvelu joka siirt lhetykset puolestani heti kun ne ovat saatavilla on miellyttv, miksi en siis kyttisi (ja haluaisi) sellaista?

 4. Pinkkis: Mihin sit MP3-soitinta tarvitaan? Turha keksint kun ohjelmathan voi kuunnella suoraan radiostakin! ;-)

 5. On siin fiidin rakentamisessa ja pivittmisess tietysti oma vaivansa. Esimerkiksi meill se tehdn toistaiseksi ksityn, koska podcast-julkaisun integroiminen radion digitaaliseen tuotanto- ja julkaisujrjestelmn on aika iso ty ja se kannattaa tehd vasta, kun konsepti on aivan selv. Ei tm yksivuotias tekniikka ole viel ihan ns. kyps teknologiaa kuitenkaan… :)

  Kuluneella viikolla olin EVTEK-opiskelija Timo Toivosen haastateltavana hnen seminaaripaperiaan varten, tyversio seminaariesitelmst lytyy tlt sivulta: http://users.evtek.fi/~k0300825/podcast/index.html ja se sislt paitsi yleis- ja taustatietoa podcastingista, mallifeedin sivulla 28.

 6. WordPress rules
  http://codex.wordpress.org/Podcasting

  OT: Jnn nhd onko kelln en kahden-kolmen vuoden pst kytss mitn satojen tonnien web content managemet -softaa kun WordPress kehittyy niin kovaa tahtia. Se olisi oikeasti isoin mahdollinen blogien tuoma “vallankumous”, koska perinteisestihn ammattilaisten ja amatrien julkaisutykalut ovat olleet mediassa aika erilaisia ja erityisesti erihintaisia :D

 7. Burana: Tokihan sit mielelln kuuntelisi radiostakin, mutta tll susirajan takana ei stadiradiota lhetet. Tuskin me maalaiset siit mitn tajuaisimmekaan ;-)

  Ymmrrn toki ett kun on asennettu isoa ja komeaa toimitusjrjestelm, ei siihen kovin helposti ympt nykyajan kotkotuksia. Siksi ajattelinkin sellaisen softan vsmist joka lukee silloin tllin yll linkkaamani Radio Helsingin linkkisivun lpi, poimii sielt halutut musiikkilinkit ja sijoittelee ne sopivaan RSS-templateen. Ihan sit virallista ammattilaisten tykalua odotellessa.

 8. ooOOoo….

  Kiitos kiitos Samikille ja Pinserille. Tukevasti ilmassa, tuo kaikkien intellektuellien oma radio-onnenhetki (paskalistan lisksi luonnollisesti), on nyt saatavillamme kaikkina hetkin. Tm on korvaamatonta.

  # mab

  /me ei nest en Annia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *