Tee se itse

Vaihteeksi vähän kevyempää asiaa. D. Noppe on lähestynyt suomalaisia taideteoksella, joka herättää lohdullisia ajatuksia. Tuotoi.net on seurannut ylellisten pöytälamppujen etenemistä Oululaisen asukkaille asti saaden vastauksenkin Belgiasta. Näyttää siltä, että meidät on kaikki kutsuttu tutustumaan näitä taideaarteita valmistavaan tehtaaseen.

Meillekin tipahti kyseinen mainos joskus kesällä ja nauroimme vedet silmissä sen kirjaimelliselle suomennokselle ja täydelliselle lokalisoinnin puutteelle.

Miksipä maksaa ammattilaiselle, kun itse voi tehdä näin hienon tekstin! Hyvin kunnianarvoinen herra D. Noppe, naapurinne voi jopa lukea sitä hieman kateellisena, kun Te ymmärsitte säästää markkinoinnissa euroja ja he eivät.

Samaan teemaan liittyen: netinkäyttäjät etsivät yhä useammin tietoa tuotteista blogeista, sillä he luottavat vertaisarvioihin (via Killinki).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *