Tee se itse

Vaihteeksi vhn kevyemp asiaa. D. Noppe on lhestynyt suomalaisia taideteoksella, joka hertt lohdullisia ajatuksia. Tuotoi.net on seurannut ylellisten pytlamppujen etenemist Oululaisen asukkaille asti saaden vastauksenkin Belgiasta. Nytt silt, ett meidt on kaikki kutsuttu tutustumaan nit taideaarteita valmistavaan tehtaaseen.

Meillekin tipahti kyseinen mainos joskus kesll ja nauroimme vedet silmiss sen kirjaimelliselle suomennokselle ja tydelliselle lokalisoinnin puutteelle.

Miksip maksaa ammattilaiselle, kun itse voi tehd nin hienon tekstin! Hyvin kunnianarvoinen herra D. Noppe, naapurinne voi jopa lukea sit hieman kateellisena, kun Te ymmrsitte sst markkinoinnissa euroja ja he eivt.

Samaan teemaan liittyen: netinkyttjt etsivt yh useammin tietoa tuotteista blogeista, sill he luottavat vertaisarvioihin (via Killinki).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *