Partavaahtoyllätys

Kirjoittaja Sami, 28.7.2005

Todd Lappin osti purkillisen Gilletten partavaahtoa kertoen viehättyneensä pakkauksen ronskista ulkoasusta ja aavistuksellisen maskuliinisesta tuoksusta. Sitten parin viikon päästä pakkauksen tarra lähti irti ja partavaahtoyrityksen julma leikittely miesten identiteetillä paljastui.

  Jutussa “Partavaahtoyllätys” on 7 kommenttia:

  • Tuija says:

   Satin Care… bwuahha ha.. voin kuvitella Tosi Uroon järkytyksen. Se on herässä se minäkuva eikä sitä saa tuollaisilla horjuttaa. Toiselle jäi varmaan kamala rauma :)

  • […] Transsexual Shaving Cream (Pinseri) […]

  • Jani says:

   Ja tuota Gilletteä ne meille jakoivat armeijassa! Siellä pojista tehdään tyttöjä.

  • Julius says:

   En ymmärrä miksi käyttää partaa ajaessa partavaahtoa tai -geeliä, kun partasaippua on riittoisampaa, parempaa, halvempaa ja luontoystävällisempää myös höylien kanssa käytettynä.

  • strummer says:

   Koska geeli on kätsympää. Ja riittää vaikka kuinka pitkäksi aikaa. Partasaippua niille, jotka ovat katsoneet liikaa wanhoja kunnon leffoja.. (joidenkin mielestä myös höylä kuuluu samaan sarjaan)

   Pistäkääpäs joskus partavaahtopurkki pakkaseen, ja leikatkaa jäätymisen jälkeen purkki auki. Vaahtopalikka sitten jonnekin sulamaan..

  • Jyri says:

   Oikeastaan tässä tapauksessa rupesi itseäni kiinnostamaan se miten nuo kaksi eri nimikettä on vähittäiskaupassa hinnoiteltu. Onko naisten ja miesten tuotteissa millainen hintaero ja paljonko kenties erilainen etiketti pystyy muuttamaan tuotteen hintaa…

  • Ams says:

   Samalta sivulta oli linkki kolumniin:

   http://www.sfgate.com/cgi-bin/article.cgi?file=/gate/archive/2005/06/15/notes061505.DTL

   Koskahan vibraattorihöylät rantautuvat Suomeen? itse en ole ainakaan vielä nähnyt… Käsittämättömiä värkkejä kerrassaan. Ja miten huonosti on edes yritetty keksiä mihin värinää mukamas kuulusi karvojen ajelussa käyttää… !!

Kirjoita kommentti


Tämä linkki on ansa roskapostittajille.