Uneton Shoreditchissä

Jotkut osaavat ottaa ilon irti synkemmistäkin tilanteista. Something Awful -keskustelufoorumin käyttäjä nimimerkiltään hairysammoth sattuu asumaan Lontoon Shoreditchissä, paikassa joka on joutunut terroristihyökkäyksien kohteeksi nyt kaksi kertaa parin viikon aikana. Eilisten iskujen jälkeen alue evakuoitiin usean korttelin alueelta ja kaikki alueella asuvat lähetettiin asumaan ystävien luokse tai tilapäissuojiin.

Paitsi hairysammoth. Jostain syystä poliisi unohti käydä hänen asunnossaan ja niinpä hän oli poliisien lisäksi ainoa asukas koko seudulla. Hän postitti ongelmansa keskusteluryhmään ja pyysi vihjeitä siitä millaista hauskaa voisi keksiä.

Siitä syntyi pitkä ja hauska keskusteluketju. Olen tätä kirjoittaessa lukenut sivulle 7 asti, ja hairysammoth on ehtinyt jo tilata pizzaa ja kiinalaista (“Jos emme toimita alle tunnissa, seuraava toimitus on ilmainen”), hillunut nakuna ikkunassa ja bongannut kohtalotoverin tien toiselta puolelta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *