Uneton Shoreditchiss

Jotkut osaavat ottaa ilon irti synkemmistkin tilanteista. Something Awful -keskustelufoorumin kyttj nimimerkiltn hairysammoth sattuu asumaan Lontoon Shoreditchiss, paikassa joka on joutunut terroristihykkyksien kohteeksi nyt kaksi kertaa parin viikon aikana. Eilisten iskujen jlkeen alue evakuoitiin usean korttelin alueelta ja kaikki alueella asuvat lhetettiin asumaan ystvien luokse tai tilapissuojiin.

Paitsi hairysammoth. Jostain syyst poliisi unohti kyd hnen asunnossaan ja niinp hn oli poliisien lisksi ainoa asukas koko seudulla. Hn postitti ongelmansa keskusteluryhmn ja pyysi vihjeit siit millaista hauskaa voisi keksi.

Siit syntyi pitk ja hauska keskusteluketju. Olen tt kirjoittaessa lukenut sivulle 7 asti, ja hairysammoth on ehtinyt jo tilata pizzaa ja kiinalaista (“Jos emme toimita alle tunnissa, seuraava toimitus on ilmainen”), hillunut nakuna ikkunassa ja bongannut kohtalotoverin tien toiselta puolelta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *