Kvelyll Jokioisten kylss

Paikallislehdess oli artikkeli lhell olevasta Jokioisten historiallisesta kylst ja niinp ptimme lhte ulkoiluttamaan Tottia sinne. Kello oli kymmenen illalla, aurinko juuri laskemassa ja vrit kauniit. Hellepivn jlkeen lmptila oli edelleen yli 20 astetta. Kespivien aatelia siis.

Kylss sijaitseva vanha Vattenfallin muuntamo (tai miksi sit kutsutaankaan) loi erikoista teollista tunnelmaa valokuviin.

Klikkaamalla kuvaa pset nkemn retken kuvasaalista.

One thought on “Kvelyll Jokioisten kylss

  1. Hih, melkein jo luulin ett kyse oli jokioisten *kunnasta*, maisematkin nyttivt jokseenkin samanlaisilta. Meill tuo vuosisadan vaihteen jlkeinen teollistuminen nkyy kyll paremmin mm. naulatehtaana ja padotun joen varrelle kasvaneena muuna teollisuutena (Jokioisten Kartano nhtvyys sinns), notta kyllhn sit ihan kuntaankin sopii tulla kuvia ottamaan.

    Olivat aika fiiliskuvia, kesti vhn aikaa kelata ett nyt ei ollakaan meill… Hienoja joka tapauksessa…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *