Kävelyllä Jokioisten kylässä

Kirjoittaja Sami, 11.7.2005

Paikallislehdessä oli artikkeli lähellä olevasta Jokioisten historiallisesta kylästä ja niinpä päätimme lähteä ulkoiluttamaan Tottia sinne. Kello oli kymmenen illalla, aurinko juuri laskemassa ja värit kauniit. Hellepäivän jälkeen lämpötila oli edelleen yli 20 astetta. Kesäpäivien aatelia siis.

Kylässä sijaitseva vanha Vattenfallin muuntamo (tai miksi sitä kutsutaankaan) loi erikoista teollista tunnelmaa valokuviin.

Klikkaamalla kuvaa pääset näkemään retken kuvasaalista.

    Jutussa “Kävelyllä Jokioisten kylässä” on yksi kommentti:

    • Hih, melkein jo luulin että kyse oli jokioisten *kunnasta*, maisematkin näyttivät jokseenkin samanlaisilta. Meillä tuo vuosisadan vaihteen jälkeinen teollistuminen näkyy kyllä paremmin mm. naulatehtaana ja padotun joen varrelle kasvaneena muuna teollisuutena (Jokioisten Kartano nähtävyys sinänsä), notta kyllähän sitä ihan kuntaankin sopii tulla kuvia ottamaan.

      Olivat aika fiiliskuvia, kesti vähän aikaa kelata että nyt ei ollakaan meillä… Hienoja joka tapauksessa…

Kirjoita kommentti


Tämä linkki on ansa roskapostittajille.