Fysiikkaa ja logoja

Sitten kun podcast-fani ei jaksa en kuunnella ajankohtaisista aiheista tai musiikin kuluttaja on kyllstynyt kovalevypoppiin, on aika alkaa sivist itsen. Tuntemattomaksi jneen unkarilaisen sivulta lytyy Nobel-palkitun fyysikon, Richard Feynmanin luentosarja mp3:sina. Tytyikin laittaa wget tihin ja imuroida kaikki jaksot itselleen ennenkuin tm aarre katoaa verkosta. Mainion saitin lysi Jarno.

Jotta ei menisi ihan podcast-hehkutukseksi koko viikko, tssp juttu vuoden 2005 logojen suunnittelun trendeist. Pni:n suunnittelema Pinseri-logo vaan ei vanhennu milln ja on mielestmme edelleen tosi upea.

Ja loppuun viel karttafriikin linkkivinkki: Google Earth. Tst on moni jo ehtinyt kirjoittaa ja kehua, mutta lisnp minkin rikkani rokkaan. Google Earth on juuri niin upea kuin olet kuullut kehuttavan. Kannattaa kokeilla.

2 thoughts on “Fysiikkaa ja logoja

  1. Thtn kvalitettiin :) Kvaliteetti el ja pit pintansa. Mahtavaa ett viel kelpaa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *