Fysiikkaa ja logoja

Sitten kun podcast-fani ei jaksa enää kuunnella ajankohtaisista aiheista tai musiikin kuluttaja on kyllästynyt kovalevypoppiin, on aika alkaa sivistää itseään. Tuntemattomaksi jääneen unkarilaisen sivulta löytyy Nobel-palkitun fyysikon, Richard Feynmanin luentosarja mp3:sina. Täytyikin laittaa wget töihin ja imuroida kaikki jaksot itselleen ennenkuin tämä aarre katoaa verkosta. Mainion saitin löysi Jarno.

Jotta ei menisi ihan podcast-hehkutukseksi koko viikko, tässäpä juttu vuoden 2005 logojen suunnittelun trendeistä. Pni:n suunnittelema Pinseri-logo vaan ei vanhennu millään ja on mielestämme edelleen tosi upea.

Ja loppuun vielä karttafriikin linkkivinkki: Google Earth. Tästä on moni jo ehtinyt kirjoittaa ja kehua, mutta lisäänpä minäkin rikkani rokkaan. Google Earth on juuri niin upea kuin olet kuullut kehuttavan. Kannattaa kokeilla.

2 thoughts on “Fysiikkaa ja logoja

  1. Tähtään kvalitettiin :) Kvaliteetti elää ja pitää pintansa. Mahtavaa että vielä kelpaa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *