Fysiikkaa ja logoja

Kirjoittaja Sami, 4.7.2005

Sitten kun podcast-fani ei jaksa enää kuunnella ajankohtaisista aiheista tai musiikin kuluttaja on kyllästynyt kovalevypoppiin, on aika alkaa sivistää itseään. Tuntemattomaksi jääneen unkarilaisen sivulta löytyy Nobel-palkitun fyysikon, Richard Feynmanin luentosarja mp3:sina. Täytyikin laittaa wget töihin ja imuroida kaikki jaksot itselleen ennenkuin tämä aarre katoaa verkosta. Mainion saitin löysi Jarno.

Jotta ei menisi ihan podcast-hehkutukseksi koko viikko, tässäpä juttu vuoden 2005 logojen suunnittelun trendeistä. Pni:n suunnittelema Pinseri-logo vaan ei vanhennu millään ja on mielestämme edelleen tosi upea.

Ja loppuun vielä karttafriikin linkkivinkki: Google Earth. Tästä on moni jo ehtinyt kirjoittaa ja kehua, mutta lisäänpä minäkin rikkani rokkaan. Google Earth on juuri niin upea kuin olet kuullut kehuttavan. Kannattaa kokeilla.

    Jutussa “Fysiikkaa ja logoja” on 2 kommenttia:

Kirjoita kommentti


Tämä linkki on ansa roskapostittajille.