Matkalta palattua

Matkalta palattua pitää aloittaa kevyesti paluu arkeen. Spämmerit ovat tukkineet mailiboksini: pahoittelut kaikille, jotka ovat odottavat turhaan vastausta sähköpostiinsa.

Testejä ei Pinserissä juuri nähdä, mutta Kasasta poimin tällaisen, joka teki vaikutuksen. Juujuu, tietysti se on *wanha* ja olette kaikki tehneet sen. Internetitön maailma on tehnyt minusta kritiikittömän ja hitaan. :-) Se tuntuu oikeastaan aika – kivalta.

You scored as Cultural Creative. Cultural Creatives are probably the newest group to enter this realm. You are a modern thinker who tends to shy away from organized religion but still feels as if there is something greater than ourselves. You are very spiritual, even if you are not religious. Life has a meaning outside of the rational.

3 thoughts on “Matkalta palattua

  1. Kuulepa, tämä bloginviestisi rikkoo tämän wordpressin ulkoasun aika hienosti, ainakin Operalla. :)
    Tarkistapa minkälaisia html-kikkareita sinne sekaan onkaan suljahtanut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Private: Matkalta palattua

Matkalta palattua pitää aloittaa kevyesti paluu arkeen. Spämmerit ovat tukkineet mailiboksini: pahoittelut kaikille, jotka ovat odottavat turhaan vastausta sähköpostiinsa.

Testejä ei Pinserissä juuri nähdä, mutta Kasasta poimin tällaisen, joka teki vaikutuksen. Juujuu, tietysti se on *wanha* ja olette kaikki tehneet sen. Internetitön maailma on tehnyt minusta kritiikittömän ja hitaan. :-)

You scored as Cultural Creative. Cultural Creatives are probably the newest group to enter this realm. You are a modern thinker who tends to shy away from organized religion but still feels as if there is something greater than ourselves. You are very spiritual, even if you are not religious. Life has a meaning outside of the rational.

Cultural Creative

81%

Postmodernist

75%

Idealist

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *