Matkalta palattua

Matkalta palattua pit aloittaa kevyesti paluu arkeen. Spmmerit ovat tukkineet mailiboksini: pahoittelut kaikille, jotka ovat odottavat turhaan vastausta shkpostiinsa.

Testej ei Pinseriss juuri nhd, mutta Kasasta poimin tllaisen, joka teki vaikutuksen. Juujuu, tietysti se on *wanha* ja olette kaikki tehneet sen. Internetitn maailma on tehnyt minusta kritiikittmn ja hitaan. :-) Se tuntuu oikeastaan aika – kivalta.

You scored as Cultural Creative. Cultural Creatives are probably the newest group to enter this realm. You are a modern thinker who tends to shy away from organized religion but still feels as if there is something greater than ourselves. You are very spiritual, even if you are not religious. Life has a meaning outside of the rational.

3 thoughts on “Matkalta palattua

  1. Kuulepa, tm bloginviestisi rikkoo tmn wordpressin ulkoasun aika hienosti, ainakin Operalla. :)
    Tarkistapa minklaisia html-kikkareita sinne sekaan onkaan suljahtanut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Private: Matkalta palattua

Matkalta palattua pit aloittaa kevyesti paluu arkeen. Spmmerit ovat tukkineet mailiboksini: pahoittelut kaikille, jotka ovat odottavat turhaan vastausta shkpostiinsa.

Testej ei Pinseriss juuri nhd, mutta Kasasta poimin tllaisen, joka teki vaikutuksen. Juujuu, tietysti se on *wanha* ja olette kaikki tehneet sen. Internetitn maailma on tehnyt minusta kritiikittmn ja hitaan. :-)

You scored as Cultural Creative. Cultural Creatives are probably the newest group to enter this realm. You are a modern thinker who tends to shy away from organized religion but still feels as if there is something greater than ourselves. You are very spiritual, even if you are not religious. Life has a meaning outside of the rational.

Cultural Creative

81%

Postmodernist

75%

Idealist

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *