Matkalta palattua

Kirjoittaja Riitta, 23.5.2005

Matkalta palattua pitää aloittaa kevyesti paluu arkeen. Spämmerit ovat tukkineet mailiboksini: pahoittelut kaikille, jotka ovat odottavat turhaan vastausta sähköpostiinsa.

Testejä ei Pinserissä juuri nähdä, mutta Kasasta poimin tällaisen, joka teki vaikutuksen. Juujuu, tietysti se on *wanha* ja olette kaikki tehneet sen. Internetitön maailma on tehnyt minusta kritiikittömän ja hitaan. :-) Se tuntuu oikeastaan aika – kivalta.

You scored as Cultural Creative. Cultural Creatives are probably the newest group to enter this realm. You are a modern thinker who tends to shy away from organized religion but still feels as if there is something greater than ourselves. You are very spiritual, even if you are not religious. Life has a meaning outside of the rational.

  Jutussa “Matkalta palattua” on 3 kommenttia:

  • Jasmo says:

   Kuulepa, tämä bloginviestisi rikkoo tämän wordpressin ulkoasun aika hienosti, ainakin Operalla. :)
   Tarkistapa minkälaisia html-kikkareita sinne sekaan onkaan suljahtanut.

  • Riitta says:

   Otin html-kikkareet pois – jokohan toimii paremmin?

  • Jasmo says:

   Juu, nyt ollaan taas hyvässä kuosissa.

Kirjoita kommentti

Private: Matkalta palattua

Kirjoittaja Riitta, 23.5.2005

Matkalta palattua pitää aloittaa kevyesti paluu arkeen. Spämmerit ovat tukkineet mailiboksini: pahoittelut kaikille, jotka ovat odottavat turhaan vastausta sähköpostiinsa.

Testejä ei Pinserissä juuri nähdä, mutta Kasasta poimin tällaisen, joka teki vaikutuksen. Juujuu, tietysti se on *wanha* ja olette kaikki tehneet sen. Internetitön maailma on tehnyt minusta kritiikittömän ja hitaan. :-)

You scored as Cultural Creative. Cultural Creatives are probably the newest group to enter this realm. You are a modern thinker who tends to shy away from organized religion but still feels as if there is something greater than ourselves. You are very spiritual, even if you are not religious. Life has a meaning outside of the rational.

Cultural Creative

81%

Postmodernist

75%

Idealist

Ei vielä kommentteja

Kukaan ei ole vielä kommentoinut tätä juttua. Ehkä sinä voisit kirjoittaa ensimmäisen kommentin?

Kirjoita kommentti


Tämä linkki on ansa roskapostittajille.