Lentävät käärmeet

Kirjoittaja Sami, 18.5.2005

Kääk, taas yksi syy välttää viidakoita: lentävät käärmeet. Nämä otukset eivät pelkästään tiputtaudu puusta alas, vaan osaavat kääriä vartensa jonkinlaiseksi laskuvarjoksi ja liitää ilmassa, jopa mutkitellen! Videoleikkeet ovat hurjan näköisiä – katsopa vaikka tätä tiukkaa käännöstä.

  Jutussa “Lentävät käärmeet” on 3 kommenttia:

  • verde says:

   :D vähän siistejä tommonen jos hyppäis jostain pilvenpiirtäjästä kurkkuun :P

  • pni says:

   Aaagh. Hyvä syy istua kotona suljettujen ikkunoiden suojassa!

  • mab says:

   Kaakkois-Aasian kumiplantaaseilla oli (ja on) juuri tuollaisia pirulaisia, joilla on tapana tiputtautua ohikulkevan niskaan . Tarina kertoo, että nämä lentävät kärmekset ovat syy miksi paikalliset työntekijät käyttävät erittäin leveälierisiä lampunvarjostin-tyylisiä hattuja.

   # mab

Kirjoita kommentti


Tämä linkki on ansa roskapostittajille.