Puskurihuussi

Salainen paheeni TV:n sisustusohjelmien lisksi ovat autoiluohjelmat. Koeajo.tv ei ole onnistunut ihan viel vakuuttamaan, Puskuri sen sijaan ky mainiosta viihteest. Autoiluohjelmien aatelia on kuitenkin BBC Primelt sunnuntai-iltaisin tuleva Top Gear. Tmnkertaisen ohjelman linkkivinkki on pakko jakaa tnne Blogistaniinkin: Bumper Dumper. Olen sanaton.

8 thoughts on “Puskurihuussi

 1. Olen ihan samaa mielt. Oletko tutustunut brittilisen Channel Five:n ohjelmaan “Fifth gear”? Samaa tyyli kuin Top Gear mutta ei yll Jeremy Clarksonin persoonan tasolle. Fifth gearin juontajiin muuten kuuluu yksi alkuperisist Top Gearin juontajista, naiskilpa-ajaja Vicki Butler-Henderson, joka nhtiin Suomessakin YLE TV2:lta tulleessa Britannian huonoimmat kuskit (tms.) yhten “tuomareista”.

  Odotan innolla 22. toukokuuta, kun Top Gear taas alkaa.

 2. Minulla on mys fiksaatio Final Gear ja Top Gear ohjelmiin :)

  Top Gearin seuraava season alkaa 22. piv kuluvaa kuukautta.

 3. No tuossa edellisess kommentissahan tuo pivys olikin, tytynee siirty nukkumaan silmt kuntoon.

 4. Fifth (Final?) Gear kuulostaa mielenkiintoiselta. Taitaa vain olla niin sit ei ne kovin helposti tklisell (satelliitti)tv-tarjonnalla? Mahtaisikohan jaksoja olla saatavilla torrentteina…

  Osaakos joku sanoa, saammeko nauttia tuoreesta Top Gearista mys BBC Primell tai Worldilla? Siell nyt nkyvt jaksothan ovat uusintoja vuodelta 2002 (mutta menevt minuun ihan tydest kun en ole niit ennen nhnyt).

 5. Salainen paheeni Blogilista ei muuten toimi taas vaihteeksi. Tst en olisi huomauttanut, ellei tt olisi viime aikoina tapahtunut ns. niin maan perkeleesti.

 6. Hyv Anonyymi, niin paljon kuin blogilistassa onkin viel bugeja, www- ja tietokantapalvelinten kaatumisille en valitettavasti voi mitn.

 7. Fifth Gearissa on mys yksi toinen vanha Top Gearin juontaja, nimittin Tiff Needle. Molempia ohjelmia on tullut katsottua ja lisksi postiluukusta tipahtaa kerran kuussa Top Gear- lehti. Varsinkin Clarksonin satiiri ja mielipiteet iskevt meikliseen.. Needle on entinen kilpa-ajaja, joten lhestyminen autoihin on hieman toinen, rattimies viimeisen plle!

  En en edes viitsi lukea suomalaisia lehti saati sitten katsoa Puskuria tai koeajo.tv:t.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *