Puskurihuussi

Salainen paheeni TV:n sisustusohjelmien lisäksi ovat autoiluohjelmat. Koeajo.tv ei ole onnistunut ihan vielä vakuuttamaan, Puskuri sen sijaan käy mainiosta viihteestä. Autoiluohjelmien aatelia on kuitenkin BBC Primeltä sunnuntai-iltaisin tuleva Top Gear. Tämänkertaisen ohjelman linkkivinkki on pakko jakaa tänne Blogistaniinkin: Bumper Dumper. Olen sanaton.

8 thoughts on “Puskurihuussi

 1. Olen ihan samaa mieltä. Oletko tutustunut brittiläisen Channel Five:n ohjelmaan “Fifth gear”? Samaa tyyliä kuin Top Gear mutta ei yllä Jeremy Clarksonin persoonan tasolle. Fifth gearin juontajiin muuten kuuluu yksi alkuperäisistä Top Gearin juontajista, naiskilpa-ajaja Vicki Butler-Henderson, joka nähtiin Suomessakin YLE TV2:lta tulleessa Britannian huonoimmat kuskit (tms.) yhtenä “tuomareista”.

  Odotan innolla 22. toukokuuta, kun Top Gear taas alkaa.

 2. Minulla on myös fiksaatio Final Gear ja Top Gear ohjelmiin :)

  Top Gearin seuraava season alkaa 22. päivä kuluvaa kuukautta.

 3. No tuossa edellisessä kommentissahan tuo päiväys olikin, täytynee siirtyä nukkumaan silmät kuntoon.

 4. Fifth (Final?) Gear kuulostaa mielenkiintoiselta. Taitaa vain olla niin sitä ei näe kovin helposti täkäläisellä (satelliitti)tv-tarjonnalla? Mahtaisikohan jaksoja olla saatavilla torrentteina…

  Osaakos joku sanoa, saammeko nauttia tuoreesta Top Gearista myös BBC Primellä tai Worldilla? Siellä nyt näkyvät jaksothan ovat uusintoja vuodelta 2002 (mutta menevät minuun ihan täydestä kun en ole niitä ennen nähnyt).

 5. Salainen paheeni Blogilista ei muuten toimi taas vaihteeksi. Tästä en olisi huomauttanut, ellei tätä olisi viime aikoina tapahtunut ns. niin maan perkeleesti.

 6. Hyvä Anonyymi, niin paljon kuin blogilistassa onkin vielä bugeja, www- ja tietokantapalvelinten kaatumisille en valitettavasti voi mitään.

 7. Fifth Gearissa on myös yksi toinen vanha Top Gearin juontaja, nimittäin Tiff Needle. Molempia ohjelmia on tullut katsottua ja lisäksi postiluukusta tipahtaa kerran kuussa Top Gear- lehti. Varsinkin Clarksonin satiiri ja mielipiteet iskevät meikäläiseen.. Needle on entinen kilpa-ajaja, joten lähestyminen autoihin on hieman toinen, rattimies viimeisen päälle!

  En enää edes viitsi lukea suomalaisia lehtiä saati sitten katsoa Puskuria tai koeajo.tv:tä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *