Superkiitos

Väsynyt mutta onnellinen. Superkuukkeli on mahtava, patsaasta löytyi jopa pieni Pinseri-logo :)

Omistan pystin Riitalle ja Totille – ilman heitä Pinseriä ei olisi. Ja blogistania ei olisi ilman myos teitä 1700 bloggaajaa ja vieläkin valtaisampaa lukijajoukkoa.

Kiitos.

9 thoughts on “Superkiitos

 1. Onnittelut Sami!

  Tässä vielä teksti, joka siis olisi pitänyt lukea eilen. Perustuu niihin pariin kysymykseen, jotka sinulle sähköpostin kautta pari päivää sitten tein:

  “Pinserin listaa ylläpitävä Samik eli Sami Köykkä uhrasi vapaa-aikaansa tunnin, pari päivässä saadakseen uutuudet esille, päivitykset kohdalleen, hoiti sähköpostiliikennettä. Tästä ylijäävällä ajalla Samik vielä bloggasi itse, luki muiden blogeja sekä valokuvasi koiraansa.

  Suuri yleisö on vaatinut joidenkin blogien poistamista Pinserin listalta niiden loukkaavuuden tai provokatiivisyyden vuoksi. Jos sä et oo kiva, niin me halutaan sut pois listalta. Samik on kuitenkin ollut suuri sananvapauden kannattaja, eikä ole poistanut listalta kuin oikeastaan muutaman sellaisen tapauksen, joita ei ole blogiksi voinut määritellä.”

 2. Kiitos Samin osalle tulleesta Superkuukkelista, hän on sen kaikin tavoin ansainnut. Pienenä korjauksena Mindyn kommenttiin “Samik on kuitenkin ollut suuri sananvapauden kannattaja, eikä ole poistanut listalta kuin oikeastaan muutaman sellaisen tapauksen, joita ei ole blogiksi voinut määritellä” haluaisin kuitenkin oikoa erään sinänsä merkityksettömän yksityiskohdan.

  Sami ei ole missään vaiheessa ollut yksin vastuussa listasta vaan meitä tekijöitä on ollut aina ideointivaiheesta alkaen kaksi. Poistoista ei siis voi syyttää Samia. Olen ollut yhtä vastuullinen blogilistan linjauksista, sisällöistä ja kehittämisestä alusta alkaen siihen asti, kun blogilista (yhteisestä päätöksestä) myytiin. Sami on kuitenkin käyttänyt projektiin huomattavasti enemmän aikaansa, joten kuukkeli meni hänelle oikeaan osoitteeseen.

 3. Taitaa olla kohta edessä talon laajennus, että kaikki Samin palkinnot mahtuvat sisään. Onnea taas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *