Superkiitos

Vsynyt mutta onnellinen. Superkuukkeli on mahtava, patsaasta lytyi jopa pieni Pinseri-logo :)

Omistan pystin Riitalle ja Totille – ilman heit Pinseri ei olisi. Ja blogistania ei olisi ilman myos teit 1700 bloggaajaa ja vielkin valtaisampaa lukijajoukkoa.

Kiitos.

9 thoughts on “Superkiitos

 1. Onnittelut Sami!

  Tss viel teksti, joka siis olisi pitnyt lukea eilen. Perustuu niihin pariin kysymykseen, jotka sinulle shkpostin kautta pari piv sitten tein:

  “Pinserin listaa yllpitv Samik eli Sami Kykk uhrasi vapaa-aikaansa tunnin, pari pivss saadakseen uutuudet esille, pivitykset kohdalleen, hoiti shkpostiliikennett. Tst ylijvll ajalla Samik viel bloggasi itse, luki muiden blogeja sek valokuvasi koiraansa.

  Suuri yleis on vaatinut joidenkin blogien poistamista Pinserin listalta niiden loukkaavuuden tai provokatiivisyyden vuoksi. Jos s et oo kiva, niin me halutaan sut pois listalta. Samik on kuitenkin ollut suuri sananvapauden kannattaja, eik ole poistanut listalta kuin oikeastaan muutaman sellaisen tapauksen, joita ei ole blogiksi voinut mritell.”

 2. Kiitos Samin osalle tulleesta Superkuukkelista, hn on sen kaikin tavoin ansainnut. Pienen korjauksena Mindyn kommenttiin “Samik on kuitenkin ollut suuri sananvapauden kannattaja, eik ole poistanut listalta kuin oikeastaan muutaman sellaisen tapauksen, joita ei ole blogiksi voinut mritell” haluaisin kuitenkin oikoa ern sinns merkityksettmn yksityiskohdan.

  Sami ei ole missn vaiheessa ollut yksin vastuussa listasta vaan meit tekijit on ollut aina ideointivaiheesta alkaen kaksi. Poistoista ei siis voi syytt Samia. Olen ollut yht vastuullinen blogilistan linjauksista, sisllist ja kehittmisest alusta alkaen siihen asti, kun blogilista (yhteisest ptksest) myytiin. Sami on kuitenkin kyttnyt projektiin huomattavasti enemmn aikaansa, joten kuukkeli meni hnelle oikeaan osoitteeseen.

 3. Taitaa olla kohta edess talon laajennus, ett kaikki Samin palkinnot mahtuvat sisn. Onnea taas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *