Kaapelitehtaalla

Helsingissä käydessäni oli tarkoitus käydä katsastamassa Control Freak, taiteilija Eija Keskisen näyttely Kaapelitehtaan galleriassa. Olen kuitenkin hajamielinen ja lähdin matkaan maanantaina. Niinpä jouduin tarkastelemaan teoksia lasiseinän takaa… ne vaikuttivat etäämpääkin kiinnostavilta. Keskinen pohtii tällä kertaa töissään “missä on vika kun mikään ei tunnu riittävän”.

Kaapelitehtaalla poikkeaminen ei muutenkaan ollut turhaa, sillä samalla tulin tutkineeksi viereisen tilan taidemyyntinäyttelyn. Ilokseni löysin runsaasti kiinnostavia teoksia, joita taiteesta innostuneet voivat hankkia myös korottomalla osamaksulla. Hevosaiheisen taiteen harrastajana pistin erityisesti merkille Paula Nurmisen Iloisen ponin ja Eeva-Liisa Mölsän keraamiset hevosveistokset.

One thought on “Kaapelitehtaalla

  1. Hevosia on Kuusankoskella. Batikkitekniikalla vaivalloisesti rakennettuja ja perin esittäviä nähtävillä 3.-30.9.2006 Kuusankoskitalon galleriassa, Kymenlaaksonkatu 1, 45700 Kuusankoski. Avoinna ma-pe 11-19, la-su 11-18.
    Taiteilija on Tarja Iivonen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *