Kaapelitehtaalla

Helsingiss kydessni oli tarkoitus kyd katsastamassa Control Freak, taiteilija Eija Keskisen nyttely Kaapelitehtaan galleriassa. Olen kuitenkin hajamielinen ja lhdin matkaan maanantaina. Niinp jouduin tarkastelemaan teoksia lasiseinn takaa… ne vaikuttivat etmpkin kiinnostavilta. Keskinen pohtii tll kertaa tissn “miss on vika kun mikn ei tunnu riittvn”.

Kaapelitehtaalla poikkeaminen ei muutenkaan ollut turhaa, sill samalla tulin tutkineeksi viereisen tilan taidemyyntinyttelyn. Ilokseni lysin runsaasti kiinnostavia teoksia, joita taiteesta innostuneet voivat hankkia mys korottomalla osamaksulla. Hevosaiheisen taiteen harrastajana pistin erityisesti merkille Paula Nurmisen Iloisen ponin ja Eeva-Liisa Mlsn keraamiset hevosveistokset.

One thought on “Kaapelitehtaalla

  1. Hevosia on Kuusankoskella. Batikkitekniikalla vaivalloisesti rakennettuja ja perin esittvi nhtvill 3.-30.9.2006 Kuusankoskitalon galleriassa, Kymenlaaksonkatu 1, 45700 Kuusankoski. Avoinna ma-pe 11-19, la-su 11-18.
    Taiteilija on Tarja Iivonen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *