Reposia ja äijäprojekti

Mustankostea ulkoilma ja harmaat päivät ovat laittaneet meikäläisen pään talviunille ja on vallan unohtunut Pinseriinkin kirjoittaa. Laitetaanpa tänne elonmerkiksi pikainen linkkivinkki, tähtitaivaan aiheista vaikka, kun kerran asia on nyt ollut viime aikoina ollut pinnalla.

Ulkona olisi nimittäin tänä yönä taas komeita revontulia tiedossa, jos vain säät suosisivat. Jos pilvet pilasivat revontulet, tuossa oikealla on linkki valokuvamuisteloihin pari kuukautta sitten leimunneista tulista. Ja nyt kun kirjoittamisen vauhtiin päästiin, tuli mieleen muitakin asioita…

Tässä lonkkaa vetäessä olen nimittäin keksinyt jo uuden Äijäprojektinkin sairasloman jälkeiselle ajalle: Tarkoituksena olisi kunnostaa saunastamme löytyvä Aito-kiuas. Jos jollakulla lukijalla tai tuttavalla sattuu olemaan ylimääräisiä AK-57:n varaosia joko lahjoitettavaksi tai myytäväksi, ilmoittautukoot minulle.

Muista myös pitää silmällä tuolla oikean palstan alareunassa tikittävää käyntilaskuria: seuraavan parin viikon kuluessa palkitaan Pinserin kahdesmiljoonas kävijä. Tasaluvulle päässyt tai sen puuttuessa lähimmäksi päässyt voittaa pullakahvit! :-)

2 thoughts on “Reposia ja äijäprojekti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *