Meemintai

Meemintait ja muut hassutukset ovat jääneet viime aikoina väliin, mutta kävisikö tilastokatsaus semmoisesta? Ne ovat näin kuun vaihtuessa taas muotia.

Marraskuussa Pinseristä (mukaanlukien blogilista) haettiin ilmeisten hakutermien lisäksi mm. suomen tyhmintä kaupunkia, akuankkaa, seppo vesteristä, tulliklubia, pahkasikaa, rakkausmittaria ja fircin latausohjeita. Vierailuja oli keskimäärin 5500 päivässä ja sivulatauksiakin ehti kertyä n. 700000. Bittejä siirtyi kaikkiaan 27 miljardin tavun edestä.

Haakanan Kari ihmetteli sanoma.fi-domainista ahkerasti visiteeraavia, minä taas ihmettelen että miksi Yleisradio keikkuu latausmäärätilaston kärjessä kolminkertaisella määrällä seuraavaan verrattuna… Ja näyttääpä siellä tilastojen kärjessä keikkuvan joukko lehtitalojakin. Tai no, en ihmettele.

(Ja piti siis mainitsemani että titteli oli pöllitty skrubulta :-)

7 thoughts on “Meemintai

  1. Juttuideoiden takia! NYT-liitteess on vhn vli blogoslaviasta lainattuja aiheita. Ajatellaan vaikka Kallioblogin vessavertailua.

  2. Eik kannattaisi sijoittaa vaikka Googlea top-listan sivulle. Siit kertyneisi jonkinlainen summa vaivan palkaksi, mit net meidn eteemme, Samik. Pitisihn jonkun jotain ansaitakin blogeilla. JM

  3. Joulun aikaanhan kannetaan tarhatdeille (ennen vanhaan talonmiehille) joululahjoja.

    Amerikassa tapa lienee viel yleisempi?

    Mutta miten sen konjakkipullon tms saisi shkpostitse samikille?

  4. Konjakkipullo ei taida mahtua Gmailiin, mutta laita vaikka puolestani ropo bloggaajien joulupataan…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *