Keskisuomalaisen kertomaa

Keskisuomalainen valistaa meit tnn shkeuutisissaan otsikolla “Ensimminen blogi kunnallisvaaleihin”:

“Kunnallisvaaliehdokas, IT-alan ammattilainen Sami Kettunen (kesk.) on avannut internetiss shkisen pivkirjan eli blogin (www.kettunen.com). Se on ilmin uutuus kunnallisvaalikampanjoinnissa ja Kettusen itsens mukaan jopa Suomen ensimminen”.

Jaa-a. :-)

(thanx Jaska J.)

17 thoughts on “Keskisuomalaisen kertomaa

 1. Onhan niit muitakin. Kaikki ei vaan ole onnistunut saamaan niit nkyviin lehteen! Hyv mainos silti. Taitaa olla tnn Suomen suosituin kunnallisvaaliehdokas…

 2. Ystvllni on kanssa blogi ollut auki jo heinkuusta lhtien – tarkoituksena panostaa juuri kunnallisvaaleihin. Suunniteltiin ideaa jo kaverin kanssa toukokuussa, ett ei se vlttmtt nyt ihan niin mene kuin Keskisuomalainen kirjoittaa.

 3. Minullakin on ihan oma kunnallisvaaliblogi – siis oikealla nimellni. Linkki vain kotisivulta…Kyll meit tll riitt, joten ei ole kyse aivan uudesta ilmist.

 4. Mainitusta Sami Kettusen blogista:

  “Pyrin siihen, ett tss blogissa on vain faktaa ja tarkistettuja tosiasioita. Jos kirjoitan huhuista niin se mainitaan kyseisen huhun kohdalla nin fakta pysyy faktana ja kaupunkilaistarinat eivt sekoitu totuuteen.”

  8-)

  Siis oikeesti. Tllaista selkrankaa pit olla…

 5. Mielenkiintoista kerrassaan. Minun blogini esimerkiksi on ollut pystyss 20.11.2003 asti ja perustettu nimenomaan nit kunnallisvaaleja koskien. Tuskin ainoana.

 6. Tarkennus, josta bloggasin juuri: Kettunen itse ilmaisee, ett hnell on tiettvsti jyvskyllisist ehdokkaista ainoana blogi. Ainakaan blogissaan hn ei siis retostele olevansa Suomen ensimminen blogi, eik tunnu muutenkaan retostelevan. Keskisuomalaisen toimittajalle on tainnut tulla kmmi isolla Koolla.

 7. Eikhn tuollainen juttu ole aina tulosta herran omasta mediatiedotteesta.

  Juttu on julkaistu paperilehdesskin, ja noottini oli jnyt huomiotta. Hyvntahtoinen tulkinta on, ett noottini tuli deadlinen jlkeen ja ett uutinen oikaistaan huomenna – mutta kuinka todennkist se on.

 8. Keskisuomalaisen deadline lienee jossain kymmenen korvilla tai vhn sen jlkeen. Antti-Juhanin palaute on varmasti jnyt huomioimatta kaikessa kiireess.

 9. Liian usein “ensimminen” uutisia lukiessa tulee vastaan juttuja jossa ei olla riittvn tarkkoja taustojen kanssa. Joskus on melkein mahdotonta sanoa kuka oli “oikeesti” ensimminen kun sen ensimmisen mrittelemisess olisi kijotettava ainaskin tuhannen sanan verran teksti jotta se erottuisi muista “ensimmisist”, esim. televisio.

  Monasti sitten vuosia myhemmin sovitaan ett se ja se oli ekana kun nhdn miten kyseinen “ensimminen” erottuu merkittvsti muista “ensimmisist” yritelmist.

 10. En uskonut olevani Suomen ensimminen – Jyvskyln kyllkin. Kiitos palautteesta koskien blogiani, sit on tullut mukavan paljon.

  Pistin viittaukset muutamiin muihin vaaliblogeihin omaltani. Mainio homma, ett blogien voimaa kytetn muuallakin vaalityss. Tss nestjt psevt oikeasti nkemn ehdokkaiden ajatuksia…

 11. APUA! Sami Kettunen ja Keskisuomalainen kirjoittavat valheita! Kuinka uskaltavatkin vitt tuommoista! Tm vryys pit korjata HETI! Kaikki kirjoittamaan nootteja! Isot herrat taas panettelee pieni bloginpitji! Onneksi maailma tulee taas huomaamaan miten suomalaiset bloginpitjt korjaavat virheet ja suoriutuvat voittajina!

 12. Tervehdys bloginpitjt ja pahoitteluni kirjoittamani uutisen aiheuttamasta mielipahasta.
  Jotta asiaa ei ohuella oikaisulla ohitettaisi, haluan tehd jutun, jossa kerrotaan, ett bloginpitminen on keksitty kunnallisvaaleissa jo aikaisemmin ja ett mm. nm henkilt sellaisen ovat pistneet pystyyn. Pyydn siis, ett “nm” henkilt voisivat laittaa minulle shkpostilla tietoja blogeistaan.

 13. Joo. Omakin kunnallisvaaliblogi on ollut auki heinkuusta. Taitaa olla tuttuja toimittajia duunissa siell lehdess tuolla Samilla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *