Miljoonas kävijä

Tuolla oikeanpuoleisen palstan alaosassa tikittää Pinserin käyntilaskuri. Ennusteiden perusteella arvioisin että joskus tänään perjantai-illan aikana saamme pyöreitä lukuja täyteen ja Pinserissä käy miljoonas kävijä!

Onnelliselle kävijälle tarjoamme virtuaalisesti soittokunnan, katosta tippuvia satoja Pinserin logolla koristeltuja ilmapalloja, täytekakkua, shampanjaa ja kiertoajelun Blogistanissa neljän hevosen vetämissä avovaunuissa Riitan, Samin ja Totin seurassa. Ilta päättyy Pinserin japanilaisessa teepuutarhassa järjestettyihin bileisiin jossa värivalot vilkkuvat ja musiikki soi niin lujaa että Benrope joutuu menemään nukkumaan kylpyammeeseen ja Kuhlakaan soittaa poliisit. Keskiyöllä järjestetään niin suuri ilotulitus, että sen pauke kuuluu tilaMisun luo asti ja Tommipommikin näkee vielä värikästä hehkua taivaanrannassa.

Ja irlissä toki kahvit jos kävijä sattuu liikkumaan Pohjoismaiden suurimman sisäkaupungin liepeillä.

Pyöreät luvut eivät tule yksin, sillä ensi viikon torstaina Pinseri täyttää pyöreät kaksi vuotta. Tässä kohtaa kuuluu päivitellä, miten aika rientää valtaisaa vauhtia!

5 thoughts on “Miljoonas kävijä

  1. Oikeastaan juu. Mutta jos esimerkiksi kaupan portilla juhlitaan miljoonatta kävijää, on luultavaa että sama henkilö on käynyt siellä ennenkin. Sen vuoksi näitäkin juhlallisuuksia kutsuttiin tällaisella tittelillä.

  2. Niin ja jos suuri osa asiakkaista kävisi samassa kaupassa muutaman kerran päivässä tai 12 kertaa tunnin sisällä, niin…

    Tämä on kai netti ja tiedä mitä automaattisia blogienlukulaitteita eri puolille Suomea on viritetty…

    Sivulaskureille sivulaskurien kunnia!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *