Bodom-linkki

Kirjoittaja Sami, 5.4.2004

Jos Bodom-järven murhien uusimmat käänteet kiinnostavat, kannattaa surffailla Helsinki-Espoo-Kauniaisten paikallisportaalien keskustelualueilla. Mitä siellä ei ole, sitä ei tarvitse tietää… [via Annas Placa]

  Jutussa “Bodom-linkki” on 7 kommenttia:

  • Katja says:

   Njaa, olisit voinut ilmoittaa, ettei tuolla linkissä pysty lukemaan keskusteluja ilman että rekisteröityy. Mutta kiitos kuitenkin. :)

  • samik says:

   Pystyy lukemaan rekisteröitymättä. Niin minäkin tein.

   Tosin ei kaikkia alueita.

  • Hellä says:

   mä en usko et se Nils olis ne kaverinsa tappanut. se on varmana se kioskin pitäjä ketä teki itsemurhan v.1969.

  • Hande says:

   No tappohan se ne ihan saletisti.Miks sillä ei ollu muka kunnon puukoniskuja kropassa kuten niillä muilla?(sillä toisella tytölläkin oli 11 puukoniskua pelkästään kaulassa)Vastaus: Ei se reppana uskaltanu lyödä itteensä niin lujaa,sehän ois saattanu vaikka kuolla ja lavastus ois menny myttyyn,eiks niin.Sitäpaitsi ne kaikki pikku viillot oli sen vasemmassa kädessä ja kyljessä,miks? Sen takia,koska se älykääpiö oli oikeekätinen ja se ei oikeen millään pystyny lyömään itteensä oikeella kädellä oikeeseen käteen,eiks jees?

  • samik says:

   Nähtävästi nykyään täytyykin jo rekisteröityä ennenkuin pääsee lukemaan Bodom-spekulaatioita.

  • MIkko says:

   Olen sitä mieltä, että juttu on auki, mutta on mahdollista. että asia selviää. Täydellinen ja perusteellinen tunnustus tekijältä, epäilen Nils Gustafssonia, sitten asia selviäisi.

Kirjoita kommentti


Tämä linkki on ansa roskapostittajille.