Hupsista

Valveutunut lukija laittoi postia Pinserin etusivulla olleesta rikkinäisestä linkistä. Muistelin että joku oli joskus ennenkin ilmoitellut siitä, mutta en ollut kiinnittänyt asiaan sen kummempaa huomiota koska linkki oli minulla toiminut ihan hyvin. Noh, kävi ilmi että koodissa tosiaankin oli kirjoitusvirhe eikä tämä kovan onnen linkki toiminut Internet Explorerilla. Minä surffailen netissä pelkästään Firefoxilla ja se näytti linkin kuin missään ei olisi ollut vikaa. Pitäisi varmaan validoida sivunsa useammin :-)

IE-paitsiossa ollut sivu oli siis Pinserin keskustelualue, Koirapuisto. Olinkin hieman ihmetellyt, miksi siellä on niin kovin hiljaista.

Suuret kiitokset Jarkolle.

4 thoughts on “Hupsista

  1. Klassinen unohtunut suurempikuin-merkki edellisest tagista.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *