Seuraava päivä

Noniin, Suuri Gaala on ohi, kotiin selvitty kunnialla ja vielä seuraavana aamuna töihinkin. Bileet olivat mahtavat ja viihdyin erinomaisesti – suuret kiitokset järjestäjille ja osallistuneille.

Tilaisuudessa oli hieman erikoinen tunne, ihan kuin jokainen paikalla ollut tuntisi minut, mutta minä en ketään. Monien hauskojen ihmisten kanssa ehdin jutella, mutta valitettavasti vähintään yhtä moni sellainen jonka olisin halunnut tavata jäi tapaamatta. Kaikki te, joille en ehtinyt jutella: nähdään seuraavassa gaalassa? Ja nyt kun tiedätte miltä näytän, saa tulla kadullakin juttelemaan.

Kotiin tultua oli pakko lukea ensimmäisenä irkkikanavan logit, sillä myös netissä oli näemmä juhlatunnelma katossa. Olihan minulla kännykässäkin irkki auki, mutta ei sitä juhlahumussa sitten ehtinyt seurata. Kuviakin otin, mutta kamerakännykkä ja hämärä tila eivät tule toimeen keskenään. Nea ja Henri, nyt halutaan nopeasti kunnollisia kuvia näytille!

Ja onnittelut kaikille voittajille! Olette palkintonne ansainneet. Pinseri jäi tällä kertaa pystittä (nyyh), mutta kävelinpä silti kotiin kolme kuukkelia taskussani :) Eli Pnuk, Kuhlakaan ja Minttu, ottakaapa yhteyttä ja sovitaan missä ja milloin voin ojentaa pystinne…

Päivitys – kuvia löytyy ainakin seuraavista paikoista: Pinserin kuvablogi, Geek Savant, Minya, SchizoBlog (lähettäkääpä infoa jos kuvia löytyy muualtakin)

3 thoughts on “Seuraava päivä

  1. Ajoitus oli hieman huono: Nean palveluntarjoaja Neutech alkoi nemm huoltotoimet juuri sken. Sivuilla olevan tiedotteen mukaan kuvat ovat kytss taas n. kello 22-23 alkaen. Nyt vaaditaan krsivllisyytt *ngngngng* ;-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *