14 thoughts on “Suurin suomalainen

 1. Varsin erinomaista varmasti kun ehdokaslistan ulkopuolinen voittaa, jos äänet riittää. Kukaan ei epäile, ei varmasti.

  Pitää nostaa hattua että joku on jaksanut aloittaa tämän Väinö Myllyrinteen nostamisen voittajaksi.

  Moitteita sen sijaan voisi antaa sille/heille ketkä ovat mahdollistaneet ko. äänestysjärjestelyn. Siis, yksi ääni per validi sähköpostiosoite. Validilla tarkoitan että ääni pitää varmistaa sähköpostiin tulevan linkin kautta. Henk.koht. omaan sähköpostiosoitteita 6 kpl. Kusetuksen mahdollisuus on loistava, sehän tässä on ajatuksena, ei mikään muu.

  Internet-äänestys ei voi milloinkaan toimia samoin kuin esim. kunnallis-, eduskunta-, eu- tai presidentinvaalit, ellei käytetä täysin äänestäjää yksilöivää tunnistetta.

 2. Hyviä huomioita – valinta siis omantunnon mukaan.
  Yksilöivä tunniste taitaa kaikesta yrittämisestä huolimatta tavoittaa laajimmillaan n.80% väestä.
  Vanha kunnon vaalikävely käypä vaihtoehto vielä:)
  Pistin kuitenkin ääneni likoon Väinön puolesta…

 3. Kirjaimellisesti :) Itse toivon että Väinö voittaisi.

 4. Turha tosin Tonille antaa tästä krediittiä keksijänä, johan kyseinen läppä on netissä pyörinyt päiviä sähköpostin välityksellä.

 5. Haha onneksi Yleä on moisesta kampanjasta informoitu. Toivottavasti poistavat kaikki nämä äänet.

 6. ebelle, miksi ne äänet pitäisi sieltä poistaa jos ihmiset ovat todella sitä mieltä että Myllyrinne pitäisi valita? Miksi ne äänet olisivat yhtään sen vähemmän arvokkaita kuin esimerkiksi Sibeliusta äänestäneiden?

 7. Minusta koko Ylen äänestys on todella naurettava.

  Miten tuollaisesta ehdokasporukasta, jossa on porukkaa juoposta ex-mäkihyppääjästä sotasankareihin, voisi kenenkään yksittäisen henkilön nostaa ylitse muiden?
  Se nyt on vähän eri asia sentään, mitä jokavuotiset missikisat tms.

  Väinö Myllyrinne on ainoa oikea voittaja tuolle äänestykselle. Alkuperäisessä merkityksessään tuota äänestys on todella mauton!

 8. Myllyrinne on VARMASTI mitattu 246 cm sentin pituiseksi hieman ennen kuolemaansa. Hän painoi tuolloin 170 kg. Ikää hänellä oli 53v. Hänellä oli viimeisinä vuosina paha reumatismi joka painoi häntä hieman kasaan. Parhaimmillaan hän on ollut 251cm mutta painoa voi vain arvailla. Kuvista päätellen veikkaisin tuollaista jäntevää 195 kg. Itselläni on useampia hyviä kuvia nin koneella kuin paperimuodossakin myllyrinteestä. Myllyrinnehän eli jättiläiseksi poikkeuksellisen terveen ja pitkän elämän. Hän on muuten armeijan nyrkkeily mestari talvisodan ajoilta. Cajanuksen ja muiden satoja vuosia vanhoja tietoja voi vain arvailla. Eli kyllä Väinö on SUURIN.

 9. mielestäni suurin ja maailmalla tunnetuin suomalainen on tietysti JOULUPUKKI.

 10. Ei ole joulupukki maailmalla suurin ja tunnetuin suomalainen. Kun Kanadan ja Meksikon välissä asuva planeettamme herrakansa väittää tyypin tulevan pohjoisnavalta, pitävät sitä totena myös hyvin monet muut. Suurin suomalainen: mikä on Suomen suurin rakennus? Hietalahden telakka? (ref: http://www.hel.fi/tourism/matko_newsletter/fi/suom4-00.pdf)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *