Erkki hiihtää halki Suomen

Kirjoittaja Sami, 1.3.2004

Vieläkö muistat Erkki Lampénin joka käveli halki Suomen? Tällä hetkellä hänellä on menossa sama reissu – hiihtämällä. Menossa on jo neljäs viikko. Lisäsin hiihtopäiväkirjan seurattavaksi myös blogilistalle – en usko että Erkki panee pahakseen.

  Jutussa “Erkki hiihtää halki Suomen” on 3 kommenttia:

  • seikkailija says:

   Kävelyn ja hiihdon lisäksi viime kesänä kyseinen herra pyöräili ympäri Suomen: http://koti.welho.com/elampen/fillari.html

  • Jari says:

   Arvelittekin varmaan, että joku nokittaa.
   Muistatteko tyypin joka käveli Suomen ympäri? Muistaakseni reitti seurasi aika tarkkaan rajoja. Siis hän alotti muistaakseni Helsingistä ja kiersi rajoja pitkin takaisin. Joku lehti taisi raportoida matkan enemisestä.

  • JOU says:

   miksi kovalla pakkasella ei ole liukasta

Kirjoita kommentti


Tämä linkki on ansa roskapostittajille.