Säätiedotus

Nyt on voittajafiilis. Sekä veroilmoitus että lumityöt on tehtynä. Yay! \o/

Ei sitä lunta mielestäni niin paljoa ollut – pahempaakin on nähty pari vuotta sitten. Ja uutiskuvista päätellen Etelä-Suomen “vuosikymmenen myrsky” ei ollut juuri täkäläistä kummempi. Taidattekin vain olla yksiä pullamössöjä koko stadilaisporukka! ;-)

Ei vaiskaan, me täällä keskempänä maata taisimme vain säästyä pahimmalta. Vaan nyt täytyy taikauskoisen meikäläisen koputtaa puuta ettei käy kuten Kanadassa.

6 thoughts on “Säätiedotus

 1. Lunta tuli. Perkele. Kaverin kanssa yritimme suunnistaa yhdentoista aikoihin lhimmlle huoltamolle hakemaan “vihanneksia”. Nkyvyys parin metrin luokkaa ja tuuli nakersi naaman uuteen muotoon. Kivakiva. Eik asiaa juurikaan parantanut 10min ennen ulos lht hajonnut takki. Aamulla herttyni olikin vhn ihmettelemist kun lunta oli ikkunaan asti. Eli noin 25cm.

  Nyt muistan miksi joskus haaveilin asuvani Italiassa.

 2. Niin ei sit lunta tule sen enemp kuin maallakaan, tll se ei vaan mahdu mihinkn kuten maalla, jossa pitj riitt mys lumelle. Mys aurattavia teit on muutama enempi ja rahaa vhempi, kun veromarkat vuotavat tukitoimiin maalle… :) No ei nyt taas aloiteta.

  T. Ennen maalla asunut ja isoa pihaa kironnut.

 3. Tll nyt kaikki valittaa jos vhn lunta tulee. Jos nyt tahtoo asua Suomessa talvella ja viel kytt autoa, niin kyll pitisi ymmrt, ett vlill sataa lunta. Mun mielest oli oikein hieno keli ja piti oikein erikseen lhte ulkoilemaan suuren lumimrn takia.

 4. Pivll Hesarin veppi lukiessani ajattelin, ett muka Etel-Suomessa parikymment senttimetri; on tll nyt enemmn. Ja jopas, kohta jo telkkarissakin todettiin, ett Lohjalla – Lohjassa sen ohjelman mukaan – tuli vajaa 40 sentti. Tsmsi arvioon.

  Miks siin, sken puhdistin autoa 20 minuuttia, aamulla varmaan saa viel raaputtaa ikkunoita ja loppuja jit muualta saman verran.

  Kivaahan tm vaan on. Aamulla oli erityisen kivaa vhn kierrell kaupunkia ja katsella uskomattoman valkoista maisemaa. Tuli sit tosin penkassakin kyty…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *