Säätiedotus

Nyt on voittajafiilis. Sekä veroilmoitus että lumityöt on tehtynä. Yay! \o/

Ei sitä lunta mielestäni niin paljoa ollut – pahempaakin on nähty pari vuotta sitten. Ja uutiskuvista päätellen Etelä-Suomen “vuosikymmenen myrsky” ei ollut juuri täkäläistä kummempi. Taidattekin vain olla yksiä pullamössöjä koko stadilaisporukka! ;-)

Ei vaiskaan, me täällä keskempänä maata taisimme vain säästyä pahimmalta. Vaan nyt täytyy taikauskoisen meikäläisen koputtaa puuta ettei käy kuten Kanadassa.

6 thoughts on “Säätiedotus

 1. Lunta tuli. Perkele. Kaverin kanssa yritimme suunnistaa yhdentoista aikoihin lähimmälle huoltamolle hakemaan “vihanneksia”. Näkyvyys parin metrin luokkaa ja tuuli nakersi naaman uuteen muotoon. Kivakiva. Eikä asiaa juurikaan parantanut 10min ennen ulos lähtöä hajonnut takki. Aamulla herättyäni olikin vähän ihmettelemistä kun lunta oli ikkunaan asti. Eli noin 25cm.

  Nyt muistan miksi joskus haaveilin asuvani Italiassa.

 2. Niin ei sitä lunta tule sen enempää kuin maallakaan, täällä se ei vaan mahdu mihinkään kuten maalla, jossa pitäjää riittää myös lumelle. Myös aurattavia teitä on muutama enempi ja rahaa vähempi, kun veromarkat vuotavat tukitoimiin maalle… :) No ei nyt taas aloiteta.

  T. Ennen maalla asunut ja isoa pihaa kironnut.

 3. Täällä nyt kaikki valittaa jos vähän lunta tulee. Jos nyt tahtoo asua Suomessa talvella ja vielä käyttää autoa, niin kyllä pitäisi ymmärtää, että välillä sataa lunta. Mun mielestä oli oikein hieno keli ja piti oikein erikseen lähteä ulkoilemaan suuren lumimäärän takia.

 4. Päivällä Hesarin veppiä lukiessani ajattelin, että muka Etelä-Suomessa parikymmentä senttimetriä; on täällä nyt enemmän. Ja jopas, kohta jo telkkarissakin todettiin, että Lohjalla – Lohjassa sen ohjelman mukaan – tuli vajaa 40 senttiä. Täsmäsi arvioon.

  Mikäs siinä, äsken puhdistin autoa 20 minuuttia, aamulla varmaan saa vielä raaputtaa ikkunoita ja loppuja jäitä muualta saman verran.

  Kivaahan tämä vaan on. Aamulla oli erityisen kivaa vähän kierrellä kaupunkia ja katsella uskomattoman valkoista maisemaa. Tuli sitä tosin penkassakin käytyä…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *