Matkakuume

Kirjoittaja Sami, 28.1.2004

Mertenillä oli linkki hauskaan palveluun jolla voi tehdä kartan niistä maailman maista missä on käynyt. Tällä hetkellä kyseinen palvelu on kuitenkin pahasti ylikuormitettu, joten päätinpä tehdä nuppineulakarttani käsin. Kovin länsimaiskeskeiseltä näyttää. Olen käynyt kahdeksassa maassa (tai no, yhdeksässä jos Itävallassa nautittu kahvi ja pulla lasketaan – tai kymmenessä jos Frankfurtin lentokenttä lasketaan). Huvittavana yksityiskohtana mainittakoot että maailman itäisin käymäni paikka on Jyväskylä (tai no, itse asiassa Toivakka).

Matkakuume on kova, kuten aina. Talomme päältä useita kertoja päivässä lipuvat jumbojetit kääntävät veistä haavassa: olisipa muutama viikko lomaa ja muutama tonni ylimääräistä. Tietäisimme niille hyvän sijoituskohteen jossain kaukana missä paistaa aurinko.

    Jutussa “Matkakuume” on 4 kommenttia:

Kirjoita kommentti


Tämä linkki on ansa roskapostittajille.