3 thoughts on “Miten tulla suosituksi

 1. Moikka Sami, tuo Jarno Virtasen juttu linkin takana ei näytä enää olevan olemassa. Kirjoitin tästä aiheesta pari artikkelia blogissani jonkin aikaa sitten. Tärkeintä on mielestäni kohdeyleisölle lisäarvoa antava sisältö ja aktiivinen ja pitkäpinnainen blogin markkinointi verkossa. Tarkemmin asiasta siis omassa blogissani:

  http://markopyhajarvi.com/blog/category/liikenteen-rakentamien/
  http://markopyhajarvi.com/blog/category/blogin-markkinointi/

 2. Moi Marko,

  kiitokset infosta. Nämä linkit toimivatkin hyvänä korvikkeena tuolle rikkinäiselle linkille :)

  En ole yleensä korjaillut vanhojen juttujen hajonneita linkkejä (niiden metsästämisessä olisi aivan liikaa vaivaa), vaan olen luottanut siihen että korvaavia linkkejä ilmaantuu kommentteihin, kuten esimerkiksi juuri tässä tapauksessa.

 3. Eipä kestä, Sami. Joo, eihän noita linkkejä jaksa millään metsästellä. Sama koskee YouTube videoita. Huomaan ajoittain että video poistetaan Juutuupista, mutta uskon lukijoiden ymmärtävän että ei noita voi kukaan seurata, etenkään jos blogissa alkaa olla jo tuhansia postauksia :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *