Kannattaa lukea myös pienellä painettu

Harvoinpa tulee luettua esitteiden ja manuaalien pienellä painettua tekstiä. Nokia 6800 -puhelimen esitteen pieneen pränttiin on kuitenkin kätketty pääsiäismunia:

Matkapuhelimesi ei toimi, mikäli olet verkkoalueen ulkopuolella. Tai jos olet unohtanut ladata akun. Tai jos olet asentanut SIM-kortin väärin päin. Tai jos et ole maksanut puhelinlaskuasi. Kukaan ei soita sinulle, ellei sinulla ole ystäviä.

Älä käytä matkapuhelinta ajaessasi. Näytä vilkkua, kun vaihdat kaistaa, pysähdy punaisissa valoissa ja varo pyöräileviä lapsia.

Iltalehden jutusta löydät lisätietoa mainostoimiston copyn hauskoista revittelyistä. Ensimmäinen bongaus tästä on tehty jo näemmä viime kesänä.

4 thoughts on “Kannattaa lukea myös pienellä painettu

  1. Kummallista, ett tuo vasta nyt on noussut jotenkin otsikoihin… Meill ollaan oppilasyhdistyksen toimistolla naureskeltu jo pitkn kyseiselle esitteelle :).

  2. Kh,kh..
    Pit kirjoittaa niin ettei itse ohjelma tai min paljastu, mutta joo..

    Ers tv-ohjelma joka tulee viikonloppuisin joltain kotimaiselta kanavalta kytt ns. tekstiviestikommentteja ja ohjelman aikana on tekstiviestinestys. Kyllhn niit viestej tulee ja rahaa kolisee sek tuotantoyhtille ja operaattorille, mutta tv-ruutuun tulevat kommentit ja nestystulos kirjoitetaan valmiiksi tunteja ennen itse ohjelman lhetyst. Ett nin :)

  3. h, toi edellinen kommentti piti tietty menn tuohon idolsGate kohtaan! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *