Kannattaa lukea myös pienellä painettu

Harvoinpa tulee luettua esitteiden ja manuaalien pienellä painettua tekstiä. Nokia 6800 -puhelimen esitteen pieneen pränttiin on kuitenkin kätketty pääsiäismunia:

Matkapuhelimesi ei toimi, mikäli olet verkkoalueen ulkopuolella. Tai jos olet unohtanut ladata akun. Tai jos olet asentanut SIM-kortin väärin päin. Tai jos et ole maksanut puhelinlaskuasi. Kukaan ei soita sinulle, ellei sinulla ole ystäviä.

Älä käytä matkapuhelinta ajaessasi. Näytä vilkkua, kun vaihdat kaistaa, pysähdy punaisissa valoissa ja varo pyöräileviä lapsia.

Iltalehden jutusta löydät lisätietoa mainostoimiston copyn hauskoista revittelyistä. Ensimmäinen bongaus tästä on tehty jo näemmä viime kesänä.

4 thoughts on “Kannattaa lukea myös pienellä painettu

  1. Kummallista, että tuo vasta nyt on noussut jotenkin otsikoihin… Meillä ollaan oppilasyhdistyksen toimistolla naureskeltu jo pitkään kyseiselle esitteelle :).

  2. Köh,köh..
    Pitää kirjoittaa niin ettei itse ohjelma tai minä paljastu, mutta joo..

    Eräs tv-ohjelma joka tulee viikonloppuisin joltain kotimaiselta kanavalta käyttää ns. tekstiviestikommentteja ja ohjelman aikana on tekstiviestiäänestys. Kyllähän niitä viestejä tulee ja rahaa kolisee sekä tuotantoyhtiölle ja operaattorille, mutta tv-ruutuun tulevat kommentit ja äänestystulos kirjoitetaan valmiiksi tunteja ennen itse ohjelman lähetystä. Että näin :)

  3. Ääh, toi edellinen kommentti piti tietty mennä tuohon idolsGate kohtaan! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *