SAS aloitti puhelinspämmin

SAS yllätti tänään lähettämällä mainontaansa tekstiviestinä kännykkääni. Yhtiön koleaääninen Internet-tuki väitti puhelimessa, että yhtiö ei harrasta SMS-markkinointia. Kuulemma tällaista mahdollisuutta ei käyttäjäprofiilistaan voi myöskään rastittaa pois. Vaan mistäpä Macin käyttäjänä tietäisin – SAS:n sivut juuttuvat jo kohtaan “Select country”, kun koetan tarkistaa profiiliani. Jälleen joku yksikätinen IT-firma on tehnyt hyvät rahat helpolla.

Jätin soittopyynnön SAS:n markkinointiin, koska puhelimeni ei ole tarkoitettu mainosspämmin etäpäätteeksi. SAS:n kunniaksi on sanottava, että sieltä soitettiin takaisin ja pahoiteltiin tapahtunutta. En ole ollut ainoa valittaja, osa asiakkaista on saanut markkinointiviestinsä jo yöllä.

2 thoughts on “SAS aloitti puhelinspämmin

  1. Joo, mullekin tuli joskus puolen yön tienovilla. Olin muistaakseni kyllä suostunutkin spämmättäväksi, joten en nuuskannut palkokasveja.

  2. Minulle SAS kirjoitti seuraavaa:

    Pahoittelemme vilpittömästi tekstiviestimme aiheuttamaa harmia. Kyseinen

    viesti lähetettiin virheellisesti ja vastaavia viestejä ei vastaisuudessa

    lähetetä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *