SAS aloitti puhelinspmmin

SAS ylltti tnn lhettmll mainontaansa tekstiviestin knnykkni. Yhtin koleaninen Internet-tuki vitti puhelimessa, ett yhti ei harrasta SMS-markkinointia. Kuulemma tllaista mahdollisuutta ei kyttjprofiilistaan voi myskn rastittaa pois. Vaan mistp Macin kyttjn tietisin – SAS:n sivut juuttuvat jo kohtaan “Select country”, kun koetan tarkistaa profiiliani. Jlleen joku yksiktinen IT-firma on tehnyt hyvt rahat helpolla.

Jtin soittopyynnn SAS:n markkinointiin, koska puhelimeni ei ole tarkoitettu mainosspmmin etptteeksi. SAS:n kunniaksi on sanottava, ett sielt soitettiin takaisin ja pahoiteltiin tapahtunutta. En ole ollut ainoa valittaja, osa asiakkaista on saanut markkinointiviestins jo yll.

2 thoughts on “SAS aloitti puhelinspmmin

  1. Joo, mullekin tuli joskus puolen yn tienovilla. Olin muistaakseni kyll suostunutkin spmmttvksi, joten en nuuskannut palkokasveja.

  2. Minulle SAS kirjoitti seuraavaa:

    Pahoittelemme vilpittmsti tekstiviestimme aiheuttamaa harmia. Kyseinen

    viesti lhetettiin virheellisesti ja vastaavia viestej ei vastaisuudessa

    lhetet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *