SAS aloitti puhelinspämmin

Kirjoittaja Riitta, 9.1.2004

SAS yllätti tänään lähettämällä mainontaansa tekstiviestinä kännykkääni. Yhtiön koleaääninen Internet-tuki väitti puhelimessa, että yhtiö ei harrasta SMS-markkinointia. Kuulemma tällaista mahdollisuutta ei käyttäjäprofiilistaan voi myöskään rastittaa pois. Vaan mistäpä Macin käyttäjänä tietäisin – SAS:n sivut juuttuvat jo kohtaan “Select country”, kun koetan tarkistaa profiiliani. Jälleen joku yksikätinen IT-firma on tehnyt hyvät rahat helpolla.

Jätin soittopyynnön SAS:n markkinointiin, koska puhelimeni ei ole tarkoitettu mainosspämmin etäpäätteeksi. SAS:n kunniaksi on sanottava, että sieltä soitettiin takaisin ja pahoiteltiin tapahtunutta. En ole ollut ainoa valittaja, osa asiakkaista on saanut markkinointiviestinsä jo yöllä.

  Jutussa “SAS aloitti puhelinspämmin” on 2 kommenttia:

  • Kari says:

   Joo, mullekin tuli joskus puolen yön tienovilla. Olin muistaakseni kyllä suostunutkin spämmättäväksi, joten en nuuskannut palkokasveja.

  • samik says:

   Minulle SAS kirjoitti seuraavaa:

   Pahoittelemme vilpittömästi tekstiviestimme aiheuttamaa harmia. Kyseinen

   viesti lähetettiin virheellisesti ja vastaavia viestejä ei vastaisuudessa

   lähetetä.

Kirjoita kommentti


Tämä linkki on ansa roskapostittajille.