7 thoughts on “Matti ja Mervi -show

  1. Koneelle taustakuvaksi ja lapsia ei tarvitsisi peloitella tontuilla ikkunan takana – sanoisi vain, ett jos et ole kiltisti niin tuo tti tulee illalla kyln (brrr). Ja jos olet oikein tuhma niin se setkin…

  2. Hmph, kuvat nyttisivt tosiaan olevan poissa. Ehkp kestmme ilmankin. Eniten ihmetytt, kuka sissi on kestnyt katsella ko. keikkaa niin kauan, ett sai nptty ne kuvat. Puistatus!

  3. Seiskassa oli otettu yks kuva sielt netiss se oli ihan punanen mutta seiskassa oli ihan normaali mervin naama nimittin.

  4. matti ja mervi ovat suomen turhimpia kansalaisia ja mielestni he voisivat jo antaa olla koska eik tuo jo nyt silt ettei heidn avioliitosta tle mitn! ei jaksa en lukea kun joka lehdess on matista ja mervist.matin kulta-aika meni jo mutta tm heidn elmnn seurailu alkaa jo kyllstytt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *