7 thoughts on “Matti ja Mervi -show

  1. Koneelle taustakuvaksi ja lapsia ei tarvitsisi peloitella tontuilla ikkunan takana – sanoisi vain, että jos et ole kiltisti niin tuo täti tulee illalla kylään (brrr). Ja jos olet oikein tuhma niin se setäkin…

  2. Hmph, kuvat näyttäisivät tosiaan olevan poissa. Ehkäpä kestämme ilmankin. Eniten ihmetyttää, kuka sissi on kestänyt katsella ko. keikkaa niin kauan, että sai näpättyä ne kuvat. Puistatus!

  3. Seiskassa oli otettu yks kuva sieltä netissä se oli ihan punanen mutta seiskassa oli ihan normaali mervin naama nimittäin.

  4. matti ja mervi ovat suomen turhimpia kansalaisia ja mielestäni he voisivat jo antaa olla koska eikö tuo jo näytä siltä ettei heidän avioliitosta tle mitään! ei jaksa enää lukea kun joka lehdessä on matista ja mervistä.matin kulta-aika meni jo mutta tämä heidän elämänn seurailu alkaa jo kyllästyttää.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *