Uusia uutispalveluita

Google News on saanut kilpailijan: MSN Newsbot kokoaa myös automaattista ja muuttuvaa uutissivua useista eri lähteistä. Palvelu näyttää olevan vielä betaversio – ehkä sen ansiosta teknologiaosaston ykkösuutinen käsittelee rugbyä. Suosituimmat uutiset -osaston ykkösaiheena komeilee “Microsoft Office 2003”. Heh, ehkä hieman läpinäkyvää :-) Aivan kuten Googlen uutispalvelussa, myös MSN:ssä on saatavilla kansallisia uutissivuja eri kielillä – valitettavasti suomenkielistä uutiskokoomapalvelua saadaan todennäköisesti odottaa vielä pitkä tovi. [via Net.Nyt]

2 thoughts on “Uusia uutispalveluita

  1. Valitettavasti ? Mit vli on jollain MSN:n uutispalvelulla varsinkin kun he kyttvt sit tysin sumeilematta oman asiansa mainostamiseen ?

  2. Suomenkielist kokoomapalvelua noin yleens… olisihan se hienoa, jos Google toteuttaisi moisen. En vain tied onko tll tarpeeksi nettiuutispalveluita kriittisen massan aikaansaamiseksi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *