Uusia uutispalveluita

Kirjoittaja Sami, 23.11.2003

Google News on saanut kilpailijan: MSN Newsbot kokoaa myös automaattista ja muuttuvaa uutissivua useista eri lähteistä. Palvelu näyttää olevan vielä betaversio – ehkä sen ansiosta teknologiaosaston ykkösuutinen käsittelee rugbyä. Suosituimmat uutiset -osaston ykkösaiheena komeilee “Microsoft Office 2003”. Heh, ehkä hieman läpinäkyvää :-) Aivan kuten Googlen uutispalvelussa, myös MSN:ssä on saatavilla kansallisia uutissivuja eri kielillä – valitettavasti suomenkielistä uutiskokoomapalvelua saadaan todennäköisesti odottaa vielä pitkä tovi. [via Net.Nyt]

  Jutussa “Uusia uutispalveluita” on 2 kommenttia:

  • mika says:

   Valitettavasti ? Mitä väliä on jollain MSN:än uutispalvelulla varsinkin kun he käyttävät sitä täysin sumeilematta oman asiansa mainostamiseen ?

  • samik says:

   Suomenkielistä kokoomapalvelua noin yleensä… olisihan se hienoa, jos Google toteuttaisi moisen. En vain tiedä onko täällä tarpeeksi nettiuutispalveluita kriittisen massan aikaansaamiseksi.

Kirjoita kommentti


Tämä linkki on ansa roskapostittajille.