Nopeasti helppoa rahaa

Sunnuntailametuksen kourissa syöttelin Googleen, mitä sattui. Haku “nopeasti helppoa rahaa” tuotti mm. tämän keskusteluhelmen, jossa jotkut neuvoista ovat vielä höntimpiä kuin toiset. Siitä vaan pankkiin, ei lainaa hakemaan tai kassaa ryöstämään, vaan myymään eurolla jonotuslippuja kiireisille.

91 thoughts on “Nopeasti helppoa rahaa

 1. Tarkastakaa aina ennen kuin liitytte mihinkään maksaako sivusto yleensä mitään vain onko scam? Netissä on monia monitoreja jotka tarkkailevat näitä sivustoja. Tässä loistava tän hetkinen MAKSAVA surffi.

  http://topnotchtraffic.autosurfonline.com/?ref=317,

  joka päivä jotain extraa ja osa ansioista menee jäsenien “rahastoon” josta jaetaan näitä extroja sitten. Mahtava admin!

  Tässä myös ilmainen survey saitti engelskan taitoisille liittymislahjana 6 usd survey:

  http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=pursu68

 2. Otan takaisin ton surveysaitin, on gptboycott.comin huijauslistalla. Eli ei näe vaivaa!

 3. Enää ei tarvitse erikseen nuita klikkauksia availla s-postista,lataat vaan tämän työkalupalkin selaimeesi ja saat automaattisesti klikattavaa kun surffailet netissä!+saat itelles bmail tilin jota käyttämällä sinulle myös maksetaan!!ja mikä parasta nuista klikkauksista saat 2 centtiä per klikki;)ja suosittelemalla tätä muille saat kauttasi liittyneiden klikkauksista 1,9 centtiä(7 levels deep)!

  esim jos saat kauttasi liittymään 5 ihmistä+he 5 jne ja kaikki klikkaavat vain 5 mainosta päivässä saat kk noin $41,463.02!!Toimii euroopassa vasta tammikuun puolessa välissä mutta sitä ennen kaikki vaan kasvattaa downlinea!

  http://www.GetTheBar.com/Default.aspx?mrid=S6BwjC8gKUAo/bNgaCZ0hw==/

  ps..kun liityt tuosta linkistä lähetän pdf:nä sähköpostiisi vinkkejä miten ainakin itse olen saanut jo kivan downlinen;)saan osoitteesi omalle sivulle kun liityt..

Leave a Reply

Your email address will not be published.