Rikosuutisia

Hälyttäviä uutisia Etelä-Pohjanmaalta: Alle 18-vuotias henkilö jäi kiinni keskioluen hallussapidosta. Poliisi kertoo myös henkilön nauttineen olutta keskustan tuntumassa sijaitsevassa opiskelija-asunnossa, raportoi Ilmajoki-lehti tänään etusivun uutisessaan.

7 thoughts on “Rikosuutisia

 1. Tuohan on viel pient Pohjanmaan mittapuussa. Jos lydt jostain viime lauantai Pohjalaisen, niin siell uutisoitiin otsikolla “Ruohonleikkuri varastettiin Alahrmss”. Paikkakunta voi olla eri, mutta asia sama.

  On se maailma mennyt raa’aksi. Kuinka lapsemme prjvt karmeassa tulevaisuudessa rikollisliigojen kansoittamassa maassa, jossa ruohonleikkuritkin varastetaan :)

 2. ls nyt, kuten olen monesti kehunut, olen itse kotoisin mys Etel-Pohjanmaalta, ja ihan hyvin prjnnyt tll suures maailmas.

 3. Sana ylos! Opiskelijoiden pitais muutenkin juoda vahemman sita kaljaa ja keskittya opiskelemaan.:) Ja eiko siella Ilimajoella ole viela perati KRISTILLINEN opisto, etta ei siella nyt ainakaan sita kaljaa sovi kitata.:)

 4. Pohojammaalla trm usein perinteisiin kristillisiin arvoihin, joita ei sovi loukata. Jos nuori on humalassa, se on synti ja hpe. Vanhat juopot saavat toki juoda entiseen malliin. Muistaakseni erss pieness kunnassa aikoinaan koulun rehtori aikoi erottaa ern oppilaan koulusta, kun hn oli vanhempien kavereidensa kanssa kynyt kaupungissa ryyppmss ja joku kyln asukas oli nhnyt tmn tapauksen. Ja tm tapahtui Keski-Pohjanmaalla. Mikli en aivan vrin muista, niin juuri Pohjanmaalta on se tapaus, jossa is teki rikosilmoituksen, kun pojalta vietiin polkupyrst venttiilinhatut.

  Ei siell sopinut sanoa opettajalle tai auktoriteetille vastaan ja armeijaankin olisi pitnyt menn. Rippikoulussakin keskityttiin lhes pelkstn raamatun opiskeluun, eik leirielmn. Soon nhks sill laalla notta meirn keskuuressa eleth justihin niin ku me sanotahan.

 5. Kunhan tm maailma tst viel vhn kehittyy ja ihmisten paloittelut alkavat olla arkipiv eivtk pelkki kohu-uutisia, tllkin pivitelln, kuinka ennen oli sitten paljon helpompaa, kun alkoholin vrinkyttkin oli viel iso uutinen…

 6. Itse olin opiskelemassa Kauhajoella joskus 90-luvun puolivliss. Oppilaitoksemme sijaitsi keskustasta muutaman kilsan pellolle pin, mutta kylill tuli silti (tai ehk juuri siksi) usein kyty viihteell.

  Ern illan jlkeen tuli paikallisten kanssa jotain krhm perinteiseen tyyliin raflan pihassa sulkemisajan jlkeen. Tst erst selvittiin, mutta yll kuului melkoinen pamaus ja pois ajavan auton ni asuntolamme parkkipaikalta. Jengi ryntsi pihalle, ja nen aiheuttajaksi paljastui se, ett kaverin pakun kylki oli kyty rei’ittmss haulikkolaakilla!

  Notta silleen. Krjillehn siit menivt, ja puukkohippasjatkot kutistuivat paperisodaksi.

 7. Olen kuullut ett Turussakin joskus viel vuonna 2000 olis joku alaikinen juonut laitonta keskiolutta humaltumistarkoituksessa. Nyt siis tm irsta nostaa ptn taas. Luulin ett tllaisesta oltaisiin jo tyystin psty ja nuoriso olisi siirtynyt kannabistuotteisiin. Jihuu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *