Rikosuutisia

Hälyttäviä uutisia Etelä-Pohjanmaalta: Alle 18-vuotias henkilö jäi kiinni keskioluen hallussapidosta. Poliisi kertoo myös henkilön nauttineen olutta keskustan tuntumassa sijaitsevassa opiskelija-asunnossa, raportoi Ilmajoki-lehti tänään etusivun uutisessaan.

7 thoughts on “Rikosuutisia

 1. Tuohan on vielä pientä Pohjanmaan mittapuussa. Jos löydät jostain viime lauantai Pohjalaisen, niin siellä uutisoitiin otsikolla “Ruohonleikkuri varastettiin Alahärmässä”. Paikkakunta voi olla eri, mutta asia sama.

  On se maailma mennyt raa’aksi. Kuinka lapsemme pärjäävät karmeassa tulevaisuudessa rikollisliigojen kansoittamassa maassa, jossa ruohonleikkuritkin varastetaan :)

 2. Äläs nyt, kuten olen monesti kehunut, olen itse kotoisin myös Etelä-Pohjanmaalta, ja ihan hyvin pärjännyt täällä suures maailmas.

 3. Sana ylos! Opiskelijoiden pitais muutenkin juoda vahemman sita kaljaa ja keskittya opiskelemaan.:) Ja eiko siella Ilimajoella ole viela perati KRISTILLINEN opisto, etta ei siella nyt ainakaan sita kaljaa sovi kitata.:)

 4. Pohojammaalla törmää usein perinteisiin kristillisiin arvoihin, joita ei sovi loukata. Jos nuori on humalassa, se on synti ja häpeä. Vanhat juopot saavat toki juoda entiseen malliin. Muistaakseni eräässä pienessä kunnassa aikoinaan koulun rehtori aikoi erottaa erään oppilaan koulusta, kun hän oli vanhempien kavereidensa kanssa käynyt kaupungissa ryyppäämässä ja joku kylän asukas oli nähnyt tämän tapauksen. Ja tämä tapahtui Keski-Pohjanmaalla. Mikäli en aivan väärin muista, niin juuri Pohjanmaalta on se tapaus, jossa isä teki rikosilmoituksen, kun pojalta vietiin polkupyörästä venttiilinhatut.

  Ei siellä sopinut sanoa opettajalle tai auktoriteetille vastaan ja armeijaankin olisi pitänyt mennä. Rippikoulussakin keskityttiin lähes pelkästään raamatun opiskeluun, eikä leirielämään. Soon nähkääs sillä laalla notta meirän keskuuressa eletähä justihin niin ku me sanotahan.

 5. Kunhan tämä maailma tästä vielä vähän kehittyy ja ihmisten paloittelut alkavat olla arkipäivää eivätkä pelkkiä kohu-uutisia, täälläkin päivitellään, kuinka ennen oli sitten paljon helpompaa, kun alkoholin väärinkäyttökin oli vielä iso uutinen…

 6. Itse olin opiskelemassa Kauhajoella joskus 90-luvun puolivälissä. Oppilaitoksemme sijaitsi keskustasta muutaman kilsan pellolle päin, mutta kylillä tuli silti (tai ehkä juuri siksi) usein käytyä viihteellä.

  Erään illan jälkeen tuli paikallisten kanssa jotain kärhämää perinteiseen tyyliin raflan pihassa sulkemisajan jälkeen. Tästä erästä selvittiin, mutta yöllä kuului melkoinen pamaus ja pois ajavan auton ääni asuntolamme parkkipaikalta. Jengi ryntäsi pihalle, ja äänen aiheuttajaksi paljastui se, että kaverin pakun kylki oli käyty rei’ittämässä haulikkolaakilla!

  Notta silleen. Käräjillehän siitä menivät, ja puukkohippasjatkot kutistuivat paperisodaksi.

 7. Olen kuullut että Turussakin joskus vielä vuonna 2000 olis joku alaikäinen juonut laitonta keskiolutta humaltumistarkoituksessa. Nyt siis tämä irsta nostaa päätään taas. Luulin että tällaisesta oltaisiin jo tyystin päästy ja nuoriso olisi siirtynyt kannabistuotteisiin. Jihuu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *