Haaste otteluun

Kirjoittaja Riitta, 2.10.2003

Tiedätkö voivasi kirjoittaa loistavan romaanin – sitten jonakin päivänä, kun ei todellakaan ole enää mitään veruketta jättää kirjoittamista kesken? Tuntuuko todennäköiseltä, että romaanisi ei valmistu (tai ala) tällä vuosikymmenellä, paitsi jos sinut jostain syystä tuomitaan erehdyksessä elinkautiseen ja suljetaan vankilan eristysselliin, jossa ainoana seuranasi on paperia ja kynä? Oletko kyllästynyt siihen, että luomasi henkilöhahmot vaeltavat hetken monitorin ruudulla oikein keksimättä mitään tekemistä ja katoavat lopuksi aikojen pölyyn? Varaa marraskuu romaanin kirjoittamiseen, saat hyvää seuraa ympäri maailmaa (via SaruwiNet).

Ei vielä kommentteja

Kukaan ei ole vielä kommentoinut tätä juttua. Ehkä sinä voisit kirjoittaa ensimmäisen kommentin?

Kirjoita kommentti


Tämä linkki on ansa roskapostittajille.