Lapsuuden pelisäännöt

i used to believe listaa lapsuuden uskomuksia ja totuuksia. Aloimme tässä muistella omia lapsuuden erikoisuuksia:

Jos soittaa hätänumeroon tai poliisille ilman että joku on vähintään kuolemassa tai talo tulessa, saa sakot. Sen vuoksi vielä aikuisenakin on joutunut miettimään kahdesti hätänumeroon soittamista.

Jos aurinko pääsee porottamaan paljaaseen päähän, tulee auringonpistos. Siispä lippalakki tiukasti päähän pahimmillakin helteillä.

Jos koira nuolaisee naamaan ja sen pyyhkäisee pois, se loukkaa koiran tunteita. Vaikka haisisi miten pahalta. Edelleen mietin, tunteeko Totti itsensä huonoksi koiraksi naamannuolusession jälkeen.

8 thoughts on “Lapsuuden pelisäännöt

  1. Ehk parhain, mit tiedn, on huonetoverini lapsuuden uskomus. Hn oli pienen kysynyt idiltn milloin maailmaan tulivat vrit. Aivan loogista: vanhat Suomi-filmit ja valokuvat ovat mustavalkoisia. Ennen tytyi siis olla mustavalkoista, sittemmin tulivat vasta vrit maailmaan. Ehk kertomukseni meni hiukan ohi aiheen, uskomuksilla kaiketi piti olla jonkin moinen seuraamus.

  2. Aina piti sanoa “saat sitten maksaa sairaalalaskut” kun joku uhkasi tappelulla. Nyt tst saa sellasen kuvan ett lapsuus oli yht katutappelua :P

  3. Aikanaan tuli k****a shkpaimeneen. Pari piv luulin ettei tss en kauaa henki pihise. Edes idille en uskaltanut kertoa, ettei tulisi surulliseksi. Noh. Viel henki pihisee :)

  4. Ja tietenkin klassinen: jos laittaa silmt kieroon, ne jvt kieroon. Itselleni tmn uskomuksen valheellisuus selvisi vasta teini-iss, kun ryhdyin ajattelemaan asiaa.

  5. Min uskoin, ett ryhtily on tapa sanoa “kiitos hyvst ruuasta”, vhn samaan tapaan kuin ksien taputtamisella esityksen jlkeen sanotaan, ett esitys oli hyv. Minua harmitti, kun en saanut ruokapydss ilmoille mitn kovin terv ryhtisy, vain teeskennelty korinaa. Tosin rukkasin ksitystni hieman isni ryhtilevn saunakaljan lomassa…

    Samik: Oletko saanut shkpostia? Lhetin tss taannoin kysyvn viestin pariin kertaan, palautelomakkeella ja suoraan, enk ole kuullut sinulta viel mitn.

  6. iannelle: en ole sinulta postia nhnyt, ja taisi vastauksenikin kadota?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *