Blogilistasta

Kirjoittaja Sami, 17.4.2003

Pysytään vielä hetki tekniikkapuolessa. Tiedoksi kaikille blogilistalla listattujen sivujen ylläpitäjille: jos joskus tuntuu siltä, että päivitys ei toimi oikein, voit kurkistaa Pinserin sielunelämään hakemistossa http://www.pinseri.com/bloglist-debug/. Siellä näet listattuna viimeisimmän päivityskierroksen tulokset, millaista sisältöä tarkistusohjelma on ladannut ja mitä lukuja vertaamalla se on päätellyt blogin päivitystilanteen.

  Jutussa “Blogilistasta” on 2 kommenttia:

  • Hinku Humanisti says:

   Liian teknistä! Ahdistun, iskee Turtola (ks. Meaning of Gif).

  • Juho says:

   Itse kaipaisin bloglistaan sellaista mahdollisuutta että blogin omistajat rekisteröityisivät listaan ja saisivat muokata omia tietojaan.

Kirjoita kommentti


Tämä linkki on ansa roskapostittajille.