Naapurustoista

Vaihteeksi asiaa Pinserin tarjoamista toiminnallisuuksista: Blogilistan ja Päivän pamauksen ympärillä on monenlaista pientä ja jatkuvasti muuttuvaa toiminnallisuutta. Jonain kauniina päivänä kaikki ominaisuudet yhdistyvät yhdeksi tyylikkääksi ja sulavaksi kokonaisuudeksi, mutta ennen sitä ne käyvät läpi useita kokeiluja ja muutoksia.

Muutosvuorossa tänä yönä oli Bloginaapurusto, jossa on nyt käytössä uusi, kolmas laskentatapa naapuruston löytämiseen. Pääset tutkimaan niitä klikkaamalla blogien top-listalla jokaisen rivin lopusta löytyvää go-linkkiä. Tuloksena näet bloginaapuruston: kymmenen blogia, jotka keräävät samanlaista yleisöä kuin valitsemasi blogi. Samalla sivulla on myös 10 kauimmaista yksilöä, eli voit tutkia etäisiä lajitovereita. Katso esimerkiksi Pinserin naapurusto.

Aiemmatkin laskentatavat ovat edelleen käytössä – voit valita käytettävän algoritmin klikkaamalla sivulla näkyvää numeroa ykkösestä kolmoseen. Olen edelleen kiinnostunut kuulemaan mielipiteitä siitä, mikä tuntuu vastaavan parhaiten omia mielipiteitäsi.

Ja muista, että kyseessä on erittäin epätieteellinen ja ennenkaikkea leikkimielinen tilasto. Bloginaapuruston tarkoituksena on tarjota hauska tapa löytää uutta mielenkiintoista luettavaa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *