Bongailua

Urbaania löytöretkeilyä! Helsinki-Vantaan kuvakallio on paikka jossa täytyy käydä. [via Kuutio] Tampere-Pirkkalan lentokentän itäpäässäkin on mukava sivutie, jonka varrelle parkkeerattuna voi bongailla lentokoneita. Tosin kyseisen kentän lentoliikenne on sen verran hiljaista että odotellessa on hyvä ottaa mukaan eväskori.

2 thoughts on “Bongailua

  1. Juu hieno paikka on. Tuttuja asuu lähimmässä omakotitalossa ja mesta on usein vierailukohteena. Täytyy myöntää, että myös tuonne kannattaa ottaa eväskori mukaan. 4 kertaa viidestä siellä ei tapahdu mitään, koska koneet tulevat laskuun kiitotielle 15. Näkemisen arvoinen paikka silti!

  2. Juu, hieno paikka on. Tosin paras koneittenkyttäyspaikka meni kun uutta kiitotietä ruvettiin rakentamaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *