Bongailua

Urbaania löytöretkeilyä! Helsinki-Vantaan kuvakallio on paikka jossa täytyy käydä. [via Kuutio] Tampere-Pirkkalan lentokentän itäpäässäkin on mukava sivutie, jonka varrelle parkkeerattuna voi bongailla lentokoneita. Tosin kyseisen kentän lentoliikenne on sen verran hiljaista että odotellessa on hyvä ottaa mukaan eväskori.

2 thoughts on “Bongailua

  1. Juu hieno paikka on. Tuttuja asuu lhimmss omakotitalossa ja mesta on usein vierailukohteena. Tytyy mynt, ett mys tuonne kannattaa ottaa evskori mukaan. 4 kertaa viidest siell ei tapahdu mitn, koska koneet tulevat laskuun kiitotielle 15. Nkemisen arvoinen paikka silti!

  2. Juu, hieno paikka on. Tosin paras koneittenkyttyspaikka meni kun uutta kiitotiet ruvettiin rakentamaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *