Bongailua

Kirjoittaja Sami, 23.3.2003

Urbaania löytöretkeilyä! Helsinki-Vantaan kuvakallio on paikka jossa täytyy käydä. [via Kuutio] Tampere-Pirkkalan lentokentän itäpäässäkin on mukava sivutie, jonka varrelle parkkeerattuna voi bongailla lentokoneita. Tosin kyseisen kentän lentoliikenne on sen verran hiljaista että odotellessa on hyvä ottaa mukaan eväskori.

  Jutussa “Bongailua” on 2 kommenttia:

  • Jocka says:

   Juu hieno paikka on. Tuttuja asuu lähimmässä omakotitalossa ja mesta on usein vierailukohteena. Täytyy myöntää, että myös tuonne kannattaa ottaa eväskori mukaan. 4 kertaa viidestä siellä ei tapahdu mitään, koska koneet tulevat laskuun kiitotielle 15. Näkemisen arvoinen paikka silti!

  • Comrad says:

   Juu, hieno paikka on. Tosin paras koneittenkyttäyspaikka meni kun uutta kiitotietä ruvettiin rakentamaan.

Kirjoita kommentti


Tämä linkki on ansa roskapostittajille.